Gath kecil2 di Seremban 2 malam ini

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Petang nie aku ngan wife aku dan 1 pomen nak pi Nilai tengok 1 kereta. So alang2 dah pi sana ingat nak lepak2 kat 1 kedai satay yang bini aku kata sedap kat area Mahkamah. Nama kedai tu lupak lak.

Tak kisah la kalau ada sesiapa yang rasa nak sembang sembang ngan aku sambil pekena satay kat situ leh call aku nanti. Jangkaan aku sampai sana antara jam 8.30 malam - 9.00 malam nie.

Kalau ada rasa nak kena taja e-yuppie.com pun boleh lah mai sekali. :)):)):)):)):))
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Pukul 3 aku nak pi ambil anak balik sekolah..lepas tu aku nak siap2 gi amik bini aku lak..half day kerja...than pi amik pomen lak...jangka aku sampai Nilai jam 6 petang.

Sapa yang free2 malam nie call ler aku ye :)
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
p tengok bolvo ka?
 

hishammarmin

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 31, 2007
Messages
5,679
Reaction score
191
Points
73
Adesss...aku keje la plak boss.......
 
Sponsored Post
Top
Log in Register