BTC USD 57,121.5 Gold USD 1,788.36
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Games Ori.... Apakah kelebihannya?

qreemall

Legendary Member
Messages
19,645
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
aku kekadang terpk gak ape
kelebihan membeli games ori
nih slain dr dpt main online....
sbb harga ori nih terlalu mahal....
dlm rm100++.....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S
jd ape korg tau ttg kelebihannye?
 
Sponsored Post

rockstar

Active+ Member
Messages
4,836
Joined
Jan 7, 2007
Messages
4,836
Reaction score
35
Points
30
kelebihan snang dload patch...hihih upgrade ke ape...sume ade...miahahhaa
 

dauz

Active Member
Messages
1,646
Joined
Jul 27, 2008
Messages
1,646
Reaction score
1
Points
25
betul tu...
games ori mahal sikit la dowh..
tapi kalau cetak rompak apa kurangnya?
 

qreemall

Legendary Member
Messages
19,645
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
betul tu...
games ori mahal sikit la dowh..
tapi kalau cetak rompak apa kurangnya?

cetak rompak bole dpt dlm rm10 jer...
xpon free kalo donlod...
tp yg ori smpi rm100++....
sakit gak tuh dibuatnye...
secara moralnye aku ade
consider gak nk beli ori...
tp tu laa... kewangan aku
xbenarkn aku melakukannye....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S
 

motin

Fun Poster
Messages
117
Joined
Nov 3, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
salam sume:)

cetak rompak bole dpt dlm rm10 jer...
xpon free kalo donlod...
tp yg ori smpi rm100++....
sakit gak tuh dibuatnye...
secara moralnye aku ade
consider gak nk beli ori...
tp tu laa... kewangan aku
xbenarkn aku melakukannye....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S

Ak pon dlm dilema yg same.:(
Tp kalo finance ak mengizinkan mmg ak beli yg ori jek. :D
X bek la beli yg cetak rompak. Ak dulu beli yg cetak rompak jugak tp ms ak skola lg la. Time tu ak x reti gne tenet lg.:">
Tp skrg da reti tenet, ak donlod je.:D
Sng nk men on9, xperlu nk crack2, install pon sng, sng update, n puas ati la bg mereka2 yg ske collect brg mcm ak ni.:)cgrock
 

protozuaqs

Super Active Member
Messages
9,728
Joined
Oct 11, 2007
Messages
9,728
Reaction score
118
Points
83
kebaikan dia ialah menghabiskan duit korang.
 

anipo

Active+ Member
Messages
4,887
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
ada beza? >.<
 
Last edited:

bellaluna

Legendary Member
Messages
11,891
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
game online tue x ori ker?

n game yg ori tue online ker x?

konpius aku. :p:p
 

AktaHasutan

Fun Poster
Messages
139
Joined
Sep 13, 2008
Messages
139
Reaction score
0
Points
10
leh jual balik time korang sengkek atau dah tanak men. sbab orang nak cdkey dia.
kadang2 kalo beli yg ori ni dapat freebies contoh poster, bag, mousepad, mouse, keyboard, tshirt

tapi kalo korang nak beli, ni pendapat aku la,
beli la yg korang betul2 minat atau dah lama tunggu. elakkan dari membeli game yg anda baru tengok konon2 bes tros nak beli. bace review, tengok clip gameplay die baru consider beli.

aku pon sumur idup aku tahun lepas aku beli game ori yg pertama sejak menunggu sekian lama series cnc3. sbab aku membesar ngan game ni dan mmg niat aku nak men game ni berlatih dan masuk wcg so aku beli.
seb bek tahun ni aku sengkek skit so red alert 3 ni aku xbeli.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register