GAme tak siap...

Recommended Brokers


Alva_83

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2007
Messages
474
Reaction score
0
Points
10
aku pelik aku main ps2 slalu sampai habis aku main..

ada satu game tu aku main tak habis..jambatan tak siap....

bnyk kali mati tak boleh nak lintas.....!!!!:mad: :mad: :mad:

aku ngan adik aku gelak jer !! tak boleh bla..then adik aku ckp game tak siap lagi kot..:)) :)) :))

ceh tak siap dah publishkan wat per..!!!:mad: :mad:


ade sape2 penah main GOD OF WAR tak nie nombor 2 nyer

god of war 2 tue....

kalau ade sape2 penah main habiskan leh explain tak...betul ker tak siap...:p :p :p
 
Sponsored Post

khairil_1

Fun Poster
Joined
Apr 6, 2007
Messages
246
Reaction score
0
Points
10
la tu maksudnye dvd ko tu d9 copy..
ko punye ps2 plak tak support dvd d9 game tu..
game gow2 mmg ade problem dvd d9 tu..aku pun beli yang d5 punye..ko pg cari belambak ade..tak pun beli dari aku..sbb aku dah menang dah..
dah tak nak main dah..hehehe
 

Alva_83

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2007
Messages
474
Reaction score
0
Points
10
la tu maksudnye dvd ko tu d9 copy..
ko punye ps2 plak tak support dvd d9 game tu..
game gow2 mmg ade problem dvd d9 tu..aku pun beli yang d5 punye..ko pg cari belambak ade..tak pun beli dari aku..sbb aku dah menang dah..
dah tak nak main dah..hehehe
the great chasm tu...ko dah lepas ker....???

ade jambatan kan..tp sekerat jln ke..hheheh
ok la ko jual brape gow2 tu....????

aku lambat main coz aku main blk gow 1 blk....saje jer...nak lebih adventure..hhehe
 

lah7257

Active Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
1,971
Reaction score
5
Points
25
aku pon mcm ko gak... hampeh betol xlepas2... aku ingat ke dvd yg poblem.... siot betol....
 

Metro2u

Active Member
Joined
Jun 4, 2007
Messages
2,255
Reaction score
42
Points
30
ramai gak yang hantu game yek ...

jom ar ramai2 main game perang online ... www.ryl2.com.my

mmg syok main game ni :D :D
 

Ijoy Sheva 7

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
1,294
Reaction score
1
Points
25
hantu ke???? hahaha, nak wat mcm mana dah minat..... kui3....
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,664
Reaction score
8,195
Points
716
aku pelik aku main ps2 slalu sampai habis aku main..

ada satu game tu aku main tak habis..jambatan tak siap....

bnyk kali mati tak boleh nak lintas.....!!!!:mad: :mad: :mad:

aku ngan adik aku gelak jer !! tak boleh bla..then adik aku ckp game tak siap lagi kot..:)) :)) :))

ceh tak siap dah publishkan wat per..!!!:mad: :mad:


ade sape2 penah main GOD OF WAR tak nie nombor 2 nyer

god of war 2 tue....

kalau ade sape2 penah main habiskan leh explain tak...betul ker tak siap...:p :p :p
dah 2 bln ni ..blom dpt main abis lagi ker bro..? :-?
yup memang cd yg ko main tu blom siap abis lagi
ko pi beli cd hat lagi satu...version 2 lebih kurang..
hat tu ada full version..leh main sampai abis
kat jambatan tu ..mmg runtuh..
nanti tunggu sat ada org tua bersayap mai cekup hang..
terus jatuh ke bawah...sampai ke dasar magma bumi.. :eek: :p :)paid
 

m3tafora

Active Member
Joined
Oct 25, 2007
Messages
1,331
Reaction score
7
Points
25
hehehe aku ingatkan aku je yang kena..rupanya ramai lagi yg dpt game x siap jambatan..mungkin time tu hot isu jambatan bengkok..tu psl game tu stuck hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register