• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Game of Thrones (musim 6)

Recommended Brokers


Latest Threads

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
6,677
Reaction score
165
Points
63
Aduhai br hbs lyn ending betoi2 kecewa....Jon snow pun muka kecewa jgk aku tngk hahaha
 
Sponsored Post

cek mek molek

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
44,242
Reaction score
5,303
Points
168
lahai gitu ke endingnya, mcm mengecewakan juga, ekspress je. sebenarnya boleh dikembangkan lagi tu
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
8,083
Reaction score
67
Points
48
azor ahai ni siapa pula? haha.. tak dpt tangkap lagi character ni..
 

TengkuHaadi

Active+ Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
4,238
Reaction score
427
Points
83
Nampaknya pengembaraan Arya Stark bukan ke East Essos tapi ke West of Westeros Uncharted Map.

 

psx_dream87

Super Active Member
Joined
Feb 10, 2011
Messages
6,931
Reaction score
13
Points
38
Location
---- soul society ----
Baru je download episode Ending tapi belum tengok lagi. So, dah reveal ke belum sapekah Azor Ahai yang diramal oleh Red Priestess (walaupun dia percaya Stannis Baratheon adalah Azor Ahai, tapi ramalan meleset)...jelmaan semula putera penyelamat Lagenda Asshai? Jon Snow? Bran Stark? Arya Stark? Arya Stark dah beberapa kali tegaskan "I'm not a lady!"
rasa nak menyumpah pun ada tengok episod last ni

adoi...

apakebenda la..

aku baru nak excited lepas jon tikam dany

last2 gitu je

ingatkan drogon ikut command dia lepas tu

bran jadi king?? wadepak

jon punya title targaryen tu dah boleh buang laut
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,415
Reaction score
31
Points
48
Location
Klang
rasa nak menyumpah pun ada tengok episod last ni

adoi...

apakebenda la..

aku baru nak excited lepas jon tikam dany

last2 gitu je

ingatkan drogon ikut command dia lepas tu

bran jadi king?? wadepak

jon punya title targaryen tu dah boleh buang laut
Sabar bro..ramai yang stress tengok ending dia.:D

sib baik la drogon tu tak sembur api kat jon.:))

klau tak mesti fan2 GoT lagi stress..:))
 

asx23

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,129
Reaction score
442
Points
83
akan ada prequel.. stay tuned.
 

psx_dream87

Super Active Member
Joined
Feb 10, 2011
Messages
6,931
Reaction score
13
Points
38
Location
---- soul society ----
Sabar bro..ramai yang stress tengok ending dia.:D

sib baik la drogon tu tak sembur api kat jon.:))

klau tak mesti fan2 GoT lagi stress..:))
aku yakin dia x sembur sebab drogon tu tau dia sape

macam xd makna follow dia punya series last2 tu ending dia ~X(

tyrion beria cakap jon la layak jadi king la apa la..last2 petik bran ~X(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register