Game of Thrones (musim 6)

CG Sponsors




lithium08

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2008
Messages
745
Reaction score
75
Points
20
Kan danny ckp dia nk bwk ketakutan tu dia bakar hbs.....tp memang xpatut pun...aku pun pendapat mcm ang gk arya yg akan bunuh danny
Rasa x kot sbb spoiler mostly semua ckp jon yg bunuh dany..ada satu spoiler bg detail semua betul so mmg jon akan bunuh dany.

Aku hrp dany x mati happy ending kt esso hahahah..
 
Sponsored Post

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,772
Reaction score
374
Points
141
Rasa x kot sbb spoiler mostly semua ckp jon yg bunuh dany..ada satu spoiler bg detail semua betul so mmg jon akan bunuh dany.

Aku hrp dany x mati happy ending kt esso hahahah..
X kisah la sape yg bunuh.. Dany bkn favourite aku pun.. Favourite aku aku rasa semua da mati kot.. Lepas The hound, jaimie, mati dah xde da aku rasa favourite aku haha
 

lithium08

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2008
Messages
745
Reaction score
75
Points
20
X kisah la sape yg bunuh.. Dany bkn favourite aku pun.. Favourite aku aku rasa semua da mati kot.. Lepas The hound, jaimie, mati dah xde da aku rasa favourite aku haha
Tp yg pasti musim final ni ntah apa2..x tau nk ckp apa mcm mana kecewa skit hrp ep last x mengecewakan.
 

kombeng7

Junior Member
Joined
May 3, 2015
Messages
50
Reaction score
0
Points
16
Nak cepat habiskan kot. Tu cerita dia build up tak slow macam season awal2 dulu
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
8,134
Reaction score
76
Points
80
erm... mcm tu je endingnya..... bran king of six kingdom
 

lithium08

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2008
Messages
745
Reaction score
75
Points
20
Hmmm tgu jer la novel punya version..tp nk tgu tak sudah sudah sampai skrg. Patut diorg ikut kesudahan novel tp novel bertahun tahun x siap so nk tgu mcm mana kena buat jln cerita sendiri la n actor pun makin lama makin tua ntah2 arya bsr jd mak org pun novel x siap lg.

Mmg patut la season ni paling teruk ngn writer pun ntah apa2..tau nk tamatkan segera.
 

sajul

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 19, 2007
Messages
5,390
Reaction score
29
Points
70
ending hampeh, reveal pasal nama sebenarnya jon snow mcm xde fgsi ja, last2 org lain gak jadi king

terbaca satu komen ni :))

bran becoming king is like when you don't
contribute to the group project but still got an A
 

TengkuHaadi

Active+ Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
4,287
Reaction score
436
Points
41
Baru je download episode Ending tapi belum tengok lagi. So, dah reveal ke belum sapekah Azor Ahai yang diramal oleh Red Priestess (walaupun dia percaya Stannis Baratheon adalah Azor Ahai, tapi ramalan meleset)...jelmaan semula putera penyelamat Lagenda Asshai? Jon Snow? Bran Stark? Arya Stark? Arya Stark dah beberapa kali tegaskan "I'm not a lady!"
 
Sponsored Post
Top
Log in Register