Game of Thrones (musim 6)

CG Sponsors




Sponsored Post

powerage

Fun Poster
Joined
Jun 26, 2006
Messages
348
Reaction score
1
Points
15
Kalau tak ada R-Rated scene lagi best cerita ini.. Musim pertama tak ada Fantasy Element sangat pun dah best dan dramatik dari cerita lain.. Bila keluar naga tu baru tersedar ini cerita fantasi.. Zombie musim lima baru nampak gempak..
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
584
Points
161
Kalau tak ada R-Rated scene lagi best cerita ini.. Musim pertama tak ada Fantasy Element sangat pun dah best dan dramatik dari cerita lain.. Bila keluar naga tu baru tersedar ini cerita fantasi.. Zombie musim lima baru nampak gempak..
Setuju... aksi R-rated walaupun menjadikan cerita lebih realistik tetapi menjadikan siri ini susah untuk ditonton dengan famili.

Kalau di Astro mungkin semua sudah tapis.

Rasanya episode pertama dah tunjuk elemen fantasi, ada tunjuk undead White Walkers dengan mata biru tu kan?
 

mdikhsan

Active Member
Joined
Jul 8, 2010
Messages
1,855
Reaction score
35
Points
30
Can't wait nak tengok Daenerys
 

boxer171

Active Member
Joined
Jun 28, 2012
Messages
2,316
Reaction score
11
Points
25
Best ke citer ni?...aku aritu layan 1st season asyik beromen je kejenya..malas aku tgk dah..
 

AcidIX

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2013
Messages
250
Reaction score
0
Points
10
Aku lepas tgk season 1 n 2, terus cari novelnya ( a song of ice and fire ).... pastu terus hilang minat nak tgk game of throne ni... baca novelnya lagi puas hati

Anyway kalau korang boleh tahan dgn adegan2 yang tak brp syok ni dan korang minat cerita2 epik.. mmg boleh layan cerita ni....
 
Last edited:

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
584
Points
161
Best ke citer ni?...aku aritu layan 1st season asyik beromen je kejenya..malas aku tgk dah..
Adegan tu semua boleh fast fwd. :">

Kalau minat politik sistem feudal beraja, perang epik dan sedikit elemen fantasi memang mini siri ini amat digalakkan.

:)paid

Bagi saya lagi menarik kalau dibandingkan dengan LOTR Tolkien.

Malas nak baca novel kerana nak rasa terkejut jadi harap jangan letak spoiler dalam thread ni tanpa spoiler warning ok.
 

nameless

Super Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
7,351
Reaction score
69
Points
80
dh 3 mgu maraton got ni...
br masuk sezen 5...
:)):)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register