Game lanun online!

CG Sponsors




king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
Untuk sesiapa yang selalu teringin nak jadi lanun tu boleh ler try game online ni....tak payah nak download apa-apa, cuma pastikan korang ada latest flashplayer sahaja....

www.seafight.com

have fun, kalau dah main tu jangan lupa amal ibadat pulak, jeje...(ingatan untuk sendiri dan kengkawan tersayang)
 
Sponsored Post

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
aku nak try main dulu...tq
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
aktiviti melanun sngt tidak baik utk kesihatan.. ekekekkee
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
aku smpt beli captain jek td.. pstu duit abih.. cano nak buek neh.. ~X(
laaaa....join gak ekkkk.....hang kena tembak banyak2 monster utk gold, kalau pearls tu susah skit, kalau nak dapat kena bayaq pakai dut betui.......berjimat cermat la pearl tu skit.....
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
laaaa....join gak ekkkk.....hang kena tembak banyak2 monster utk gold, kalau pearls tu susah skit, kalau nak dapat kena bayaq pakai dut betui.......berjimat cermat la pearl tu skit.....
aku dah close.. tgu esok la.. pening dok tgh chart xleh concentrate dah.. :)):))
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
aku dah close.. tgu esok la.. pening dok tgh chart xleh concentrate dah.. :)):))
hehe.....ni la cara aku untuk hilangkan tensyen menengok chart fx....tapi lama2 leh sangkut ooo game ni.....:))
 

azlann1981

Super Active Member
Joined
Apr 13, 2006
Messages
5,509
Reaction score
222
Points
73
dah register dah...
dah try main dah..smlm main adalah ternamapak id yang macam aku kenal...contohnya macam id: kapalNEMO--->>mesti NEMO nie..:D:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register