BTC USD 67,682.3 Gold USD 2,394.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Game apa yang korang teringin nak main tapi sampai sekarang tak dapat lagi?

Sponsored Post

Nak pasang balik pc pentium 2 350Mhz kawan dalam store tu...part sume da tanggal2 xtau boleh jumpe x...goal cume nak main game Commandos punyer series...paling best Commandos behind enemy line...

Xley nak layan main kat pc zaman sekarang sbb game tu jadi laju gilerrr hahaha....dah patch tapi x rasa natural mcm main dgn pc lama...
Mintak copy game tu Kat member cg gak dulu sbb kawan punyer da hilang

Ada Cara lain blh try...download windows xp punya iso. .pastu download virtual box...virtual box ni Kira macam satu computer virtual la so blh la download win xp ke win 98 ke kat Dalam Tu...pastu baru install commandos tu...Aku pernah buat and dapat main game lama dgn Jaya nya...antara game Aku da try prince of qin dgn diablo hellfire

Favourite Aku gak commandos Tu...satu lg desperado. Tu best
 
Ada Cara lain blh try...download windows xp punya iso. .pastu download virtual box...virtual box ni Kira macam satu computer virtual la so blh la download win xp ke win 98 ke kat Dalam Tu...pastu baru install commandos tu...Aku pernah buat and dapat main game lama dgn Jaya nya...antara game Aku da try prince of qin dgn diablo hellfire

Favourite Aku gak commandos Tu...satu lg desperado. Tu best
Huihhh! Nie x penah cube lagi. Mekasihh tuan bagi info...kawan akan usahakan :)cgrock

Rindu tol zaman main dulu. Dia punyer berhantu sampai nak tido pown dok pk strategi. Esok pagi2 bangun terus sambung mission mwahahaha. Kalo dapat strategy yg agak brilliant, jamtu jugak bangun on PC :eek::eek::eek:
 
boleh beli kat steam account..
https://store.steampowered.com/app/6800/Commandos_Behind_Enemy_Lines/

behind enemy line rm12
ada yg bundle rm31

steam credit nih boleh beli kt shoppe
CD games dia kawan ade simpan lagi...3 siri je tapi. X dapat main sbb pc windows 98 kawan dah terbarai dalam store. Nak cube cara yg abey imatheonlyone share pulak.

Mekasihh share info steam tuan...boleh kawan belek2 game lain.
Antara yg best kawan penah main tapi installer da hilang...Nox!
Yg nie xtau bley jalan x kat pc skrg haha...
Main game nie kawan suka pakai watak Warrior. Time jumpe wizard, bunuh pastu kumpul pakaian diorang pastu jual kihkih...sanggup pakai spender je semata2 nak collect barang wizard...bo.do btol :eek::eek::eek:

Edit: silap2...bukan warrior... conjuror kowtt
 
Last edited:
2260717-600full_hitman_contracts_cover.jpg

dulu dah main..tp xabis2 lg..skrg dah ada ank 3..huhuhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register