Game apa yang korang teringin nak main tapi sampai sekarang tak dapat lagi?

Recommended Brokers


Latest Threads

harley

Super Active Member
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,283
Reaction score
19
Points
38
Location
BELAKANG BAPAK KO
sape boleh teka game aku nak nih. mmg bijakler.

ni aku main masa umur 12tahun..

masih terngiang ngiang kat kepala. tapi tak tau tajuk apa game tuh.

kiranya game classic la. game ni berada dalam satu cd tapi banyak game dlm sekeping cd tuhh.

gambaran game tuh cm nih.. main panjat tangga ke tangga utk keluar, pastu watak tuh mcm org purba...

itu jelah boleh cerita. 15 tahun aku mencari :))
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,145
Reaction score
1,421
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
Setakat nie semua dah main

Game nie ada time layan jer

Ada time tak brapa masuk
 

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,495
Reaction score
449
Points
83
Location
Setapk,K.L.
Need for speed pakai kereta polis sampai barai,susah betul nak drive guna konsole ps4...
 

mdfahmi69

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2013
Messages
571
Reaction score
20
Points
18
Warriors...legend game nie.cr CD smpai la nie xjumpe pirate
 

mattcutt

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,973
Reaction score
13
Points
0
game tembak menembak makhluk asing yang body dia macam ulat bulu tu,,, entah apa nama dia, main masa tahun 90-an dkt rumah pak saudara

graphic dia ala counter strike, tapi ni versi lama, gambar huduh lagi la
 

kombeng7

Junior Member
Joined
May 3, 2015
Messages
50
Reaction score
0
Points
0
Semua boleh main sebab senang nak cari guna torrent. Dulu susah nak kena cari kedai cd game.
 

[Mahujual.com]

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2014
Messages
205
Reaction score
3
Points
18
teringin nak main RDR 2 ..tp xda masa plak nak main..dah ke simulator plak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register