BTC USD 67,682.3 Gold USD 2,394.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Game apa yang korang teringin nak main tapi sampai sekarang tak dapat lagi?

Nick Irfan

Active Member
Messages
1,469
Joined
Mar 26, 2011
Messages
1,469
Reaction score
11
Points
25
game apa korang teringin nk main? tak kisah la game baru ke lama ke atau belum kluar ke? tapi game tu sampai sekarang korang masih tak dapat main lain kalau aku game bawah ni la..

kalau aku game ni yang teringin aku nak main..

GHOST RECON FUTURE SOLDIER
PROTOTYPE 2
ASSASINCREED 3
MAX PAYNE 2
BIOSHOCK INFINATE
THE BALL
METRO LAST LIGHT
COLD FEAR
SNIPER GHOST WARRIOR 2
IM A ALIVE
FAR CRY 3
THE DARKNESS 2
ARMA 3
FABLE 3
THE LAST REMNANT
ELVEON
GOD OF WAR
HUNTED OF DEMON FORGE
BLACKLIGHT TANGO DOWN
ALCATRAZ
BREACH
DARKSIDER
THE VOID
DRIVER PARALLEL LINES
NIGHTMARE HOUSE
MANHUNT 2
THE SUFFERING
OUTCRY
KILLZONE
SCORPION DISFIGURED
PREY
KILLING FLOOR
LA NAIRE

P/S=aku cari lama game ni xdpt2 smpai skrg klu sapa ada nk tukar bgitahu la... (klu thu website utk download game2 ni pun bgitahu jgk huhu)
 
Last edited:
Sponsored Post

aku tingin nak main :

yang dah kuar tp blum main sbb xde Ps3
God of War 3
MGS4

Yang x sempat main lagi

TESV : SKYRIM

yang tu jela dalam kepala aku skang..

Yang tgh main skang adalah Ace Combat: Assault Horizon & Deus Ex HR

syrim aku pun teringin nk main game ni... deus ex aku ada tp x main pun lagi xthu leh install ke x?:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register