Gambar2 suku kaum terpencil sebelum mereka mati.

CG Sponsors




tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,349
Reaction score
501
Points
116
nape tajuk sblm mereka mati?? tribe2 ni dah pupus ke?
photographer ni dah siap fikir tajuk awal2 untuk jangka masa panjang..pasni dia org pupus, org tau seblum ni wujud kaum2 ni..

ni teori aku je :)):))
 
Sponsored Post

jazzroll

Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
1,989
Reaction score
5
Points
25
ni mcm geng makan orang ni.....
senang gak diorg, x pyh pikir nak bayar bil astro....duk dlm utan.
 

amimng

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2012
Messages
722
Reaction score
11
Points
15
aku suke bab sejarah cmni..tp cmne yg tu bleh gune senapang lak..
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,349
Reaction score
501
Points
116
TT pernah tonton video klip Beautiful Lie dari 30Seconds To Mars tak?

Aku rasa suku2 kaum yang first sekali yang TT post ada dalam video Beautiful Lie tu....
Baru je tgk balik ni..dah lupa dah pasal videoclip nya hehe..
yeah mungkin juga itu mereka :)cgrock
 

ezul82

Super Active Member
Joined
Jun 19, 2007
Messages
7,210
Reaction score
41
Points
70
ada senjata api tu, eutopia...fewittt! bohong x hengat
 
Sponsored Post
Top
Log in Register