Others (Gambar) Spotted lagi MANGKUK BERTINGKAT Hari ni! ! ! !

CG Sponsors




mr_x6006

Legendary Member
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131
19/1/2011- R&R PAGOH, JOHOR

- HONDA CITY: WQW 1949

Ni yg sempat aku snap pd jam 2.30pm tadi..







Masih ader lagi RakyaT Malaysia yg mengambil kesempatan trhadap Parking Khas OKU...:(scam




Kelmarin masa aku otw nak blik JB, aku singgah berehat jap kat R&R Pagoh..

Aku smpai kat situ around kul 4pm & keadaan mmg sesak giler, smpaikan nk parking keta pun susah..

Aku perasan jgk parking KHAS utk OKU mmg kosong.. X kan aku nak amik kan..

X pelah aku park keta jauh cikit dari R&R tu..


Anak dia bleh gelak2 erk.. Bapak ko dah amik parking OKU, suka la yer!!!





After aku beli makanan & dok tgh sedap2 duduk, aku perasan sbuah keta Merc dari Singapork dah amik parking OKU tue..
Aku ingat driver @ ahli keluarga diorg de yg OKU, rupa-2 nye sume sihat walafiat..(RASA cam nak bg FLYING KICK Halim Napi je kat muka driver tue) :(scam :(scam

Pergghhh, aku tgk driver tu selamba jerk parking keta dia tanpa de rasa malu & bersalah..

Pe punyer manusia daaa!!!!

Sepatutnyer pihak berkuasa kasi saman kaw2 je org cam ni.. Biar diorg rasakan..

Huh..
:mad: :mad:
 
Last edited:
Sponsored Post

kerunai

CG Top Poster Club
Joined
Sep 2, 2007
Messages
24,973
Reaction score
46
Points
120
bangsat punya cina singapore !!
 

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,486
Reaction score
355
Points
86
sesiapa pun yg buat begitu mmg si bang.sat
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
biasa la tue bro..
kat mane2 pon dh tentu ade org camni..
pd hal signbod tue bsr2 dh bgtau..
 

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,539
Reaction score
71
Points
130
adeh...perangai org kete besar2 ni camnie la...buta perut kot
 

CL's

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
patut ko bg tau aku bro....
aku heret member aku polis trafic gi RnR sana dari pintu belakang...
kasi saman mamat nie....
aku dok Pagoh jer...
umah aku kat belakang RnR Pagoh hala ke KL....
:mad::mad::mad:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register