BTC USD 63,018.9 Gold USD 1,744.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(Gambar) Siti Nurhaliza Zaman Anak Dara & Sekolah

oryctolagus

Fun Poster
Joined
May 11, 2010
Messages
145
Reaction score
6
Points
15
Hari tu masa tengah kemas-kemas rumah dan mengorek segala isi almari lama, terjumpalah beberapa album gambar lama. Dalam banyak-banyak gambar tu terpandanglah beberapa keping gambar Siti Nurhaliza (masa tu belum dapat Dato' lagi).

IMG_0755.jpg


Tak silap gambar ni tahun 2002, masa tu aku sekolah menengah lagi. Ni gambar masa Hari Raya Aidilfitri kat Kuala Lipis, tapi masa ni cousin aku yang kasi gambar ni kat aku sebab aku tak ikut dia beraya rumah Siti Nurhaliza.

Masa ni Siti Nurhaliza memang tengah top meletop-letop gitu. Dah la cantik, single pulak tu. Memang jadi anak dara paling meletop di Kuala Lipis la. Hehe. Tiap-tiap tahun Hari Raya Aidilfitri pagi-pagi lagi dah peminat berkumpul depan rumah dia nak beraya. Bukan nak makan sangat pun, nak jumpa Siti je. Paling gempak bila peminat dari Sabah Sarawak pun sanggup bertandang dari jauh!

Gambar-gambar ni jadi kesayangan mak aku sebab mak minat sangat Siti Nurhaliza semenjak mula-mula Siti menang Bintang RTM dulu lagi.

Nak simpan dalam blog gambar lama ni share dengan korang. Peace ^^

Sumber: sweet-ants =D>

IMG_0753.jpg


IMG_0754.jpg


siti.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

mazedi

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2011
Messages
122
Reaction score
1
Points
15
gambar tahun 2002 tu kira biasa lagi tu.
kalau boleh carik la gambar masa dia sekolah,
atau gambar sebelum jadi artis.
 

KUNTA-KINTE

Active Member
Joined
Dec 19, 2010
Messages
2,483
Reaction score
2
Points
25
dah lohe lol......b4 ok lah now after dah bhahahahahaa
 

Garuda_Sakti

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2010
Messages
100
Reaction score
0
Points
10
Semasa anak dara Siti dah lawah gitu makin kawin dengan Datuk K makin cun dan bergetah saya tenguk.
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,774
Reaction score
1,609
Points
201
da kawen da pon.. ape la korang ni
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,592
Reaction score
60
Points
120
datuk k muda2 takda ka??
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register