gambar & sejarah kekejaman tentera serbia ke atas umat islam di Bosnia

CG Sponsors




david.cronenberg

Active+ Member
Joined
Nov 14, 2011
Messages
3,763
Reaction score
19
Points
371
Serbian paramilitaries kick and kill Bosniak (Bosnian Muslim) civilians on the streets of Bijeljina on 31 March 1992, the first day of the Bosnian war. Serbian troops slaughtered hundreds of unarmed Bosniak (Bosnian Muslim) civilians - men, women, children and elderly - in during the attack on this norteastern Bosnian city. Photographer: Ron Haviv
tq utk gambo tambahan :)
 
Sponsored Post

kedukanbukit

Fun Poster
Joined
Mar 30, 2011
Messages
856
Reaction score
6
Points
15
Dulu2 msa tengah panas konflik nie, selalu gak tengok Dunia Jam10..yg celakanya
askar serb ni,,org pompuan tua 60 thun pun dirogol nya sekali..
 

Rishhana

Active Member
Joined
Feb 11, 2009
Messages
2,274
Reaction score
37
Points
30
teringat panglima jihad dan 3 komando malaysia yang mengetuai askar bosnia untuk take over balik negara mereka......
 

rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,969
Reaction score
736
Points
161
dimana tuhan disaat manusia memerlukan.
kesian nasib manusia yg tak bernasib baik mcm ni.
 

akudia

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2009
Messages
358
Reaction score
1
Points
15
dimana tuhan disaat manusia memerlukan.
kesian nasib manusia yg tak bernasib baik mcm ni.
tuhan sentiasa ada dimana mana, hanya manusia yg angkuh serta lupa diri tidak mahu memohon pertolongan NYA.
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
peristiwa menyayat hati
 

cof_ten

Junior Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
97
Reaction score
0
Points
6
Sampai sekarang masih terkenang ....
 

sranua

Fun Poster
Joined
Jul 25, 2012
Messages
322
Reaction score
4
Points
15
Aku teringat lepas perang Bosnia selesai, Malayia ambil ramai anak angkat dari sana.
Empat orang datang belajar kat ITm Melaka. Tiga orang budak Bosnia pernah belajar satu kelas dengan aku. Sorang pompuan kekadang datang kelas dgn tak mandi...aisehmen bau la..ingat Europe kot tak payah mandi.
Yg sorang lagi bekas driver kereta kebal Russia..kira askar simpanan la. Yg sorang lagi mmg dah rosak akhlak. Dia cerita cara hidup dia memang American. Kalau musim salji je dok berkumpul depan ungun api sambil minum vodka.
Masa tu budak Bosnia ni ditaja oleh satu syarikat korporat yang meneroka pasaran minyak dan gas di Bosnia.
Yg driver kereta kebal tu agak ekstrem, selalu salahkan Islam sebab dulu-dulu zaman perang Turks datang ke negara beliau secara perang, kira dipaksa masuk Islam.
Tapi budak Bosnia ni kalau turun Dewan Makan, 2-3 bantal roti diorang kebas. Yelah belum pandai makan nasi. Tapi bila dah makan nasik..dah jadi Melayu..ada malas sikit ha..ha
Tinggal sorang je lagi yang bagus, Alisher nama dia, pandai dan rajin sembahyang jemaah.
Kesimpulan, mungkin apa yang berlaku merupakan petunjuk bahawa azab Allah akan tiba bila umat Islam melupakanNya.
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register