(Gambar) Plz Alert dgn Kesakitan yg Anak kita Alami!!!

CG Sponsors




mr_x6006

Legendary Member
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131
Selamat Ptg Guyz..

Aku nak share satu benda PENTING utk ibu bapa yg ade anak2.

Kalau anak2 korg trlibat dgn kmalangan baik d rumah @ d luar, better korg amik berat sikit klu dah tgk anak2 tu dah mnangis..

Bukan pe coz de jiran aku ni dia punye anak brumur 3 tahun, tjatuh atas lantai yg basah kat umah.

Yg aku geramnye, 3 hari pastu baru p jumpe doktor.. :mad:

So bila doktor cek & d buat X-Ray, so ni lah hasilnye..





Klu d tgk dari filem Xray ni dah confirm2 tulang pehanye dah patah..

Korg cube bygkn sndiri caner rasa sakit bile tulang dah patah.. Woooowwooo!!!~X(


So harap benda ni jd pengajaran utk kita ok..

Sharing is Caring.
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,617
Reaction score
21,075
Points
1,671
mau tak lebam biru klo patah..parent xkan xperasan
 

saxsor

Super Active Member
Joined
May 25, 2009
Messages
8,464
Reaction score
34
Points
70
sakit oo patah ni....
 

powell

Active+ Member
Joined
Sep 30, 2009
Messages
4,406
Reaction score
68
Points
30
Pnh tgk dkat nasi lemak kopi o tv 9..cerita pasal anak dia kna lukemia..dia xsangka anak dia kena sbb ikut salahsilah keluarga mmg xde yg ade pnyakit tu..tp dia ckp anak dia pnh demam kerap dlm sebulan 2x(maybe dia ingt demam biasa) tp da lama lpas tu bru dpt tau..pengajaran nya, jgn ambil ringan dgn ape yg dialami anak2. Kdg2 diorg x reti nk ckp..ibu bapa kna sentiasa alert..
 

jutaonemini

Super Active Member
Joined
May 13, 2008
Messages
9,138
Reaction score
10
Points
65
hmm...teruk jgk..tp nasib baik budak sebab bila die membesar tulang tu akan recover balik..kalau dah tua susah sket..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register