gambar menunjukkan angkat berat jalan terbaik untuk bakar kalori dlm masa 10 minit

CG Sponsors




Sponsored Post

asasindino

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2011
Messages
4,660
Reaction score
77
Points
30
jangan lupa masukkan kesan afterburn lepas training
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
yeke??adoihhh kene main besi balik la camni
lg berbaloi nampaknye dari lari kt threadmill
 

david.cronenberg

Active+ Member
Joined
Nov 14, 2011
Messages
3,763
Reaction score
20
Points
371
yeke??adoihhh kene main besi balik la camni
lg berbaloi nampaknye dari lari kt threadmill
kalau abam alonso lari laju gile mungkin lagi cepat burn. cakap tepon burn 17, berdiri satu tempat burn 16.
 

bro drummer

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2011
Messages
7,824
Reaction score
151
Points
73
jogging~workout.gym~jogging~gym fuhh....kompem tafff :)
 

Hitman™

Legendary Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
163
Points
128
aku makan banyak carb dan aku tak guna pown.

makan..tido..makan..tido.

tak gemuk-gemuk gak.
 

redx

Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
1,271
Reaction score
73
Points
40
Den minat besi Tampin ni, tpi cm starting kos mahal, huhu
Kayuh basikal jerla drn mampu la ni..
 

syah99

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2006
Messages
6,069
Reaction score
62
Points
70
aku makan banyak carb dan aku tak guna pown.

makan..tido..makan..tido.

tak gemuk-gemuk gak.
umur dah berapa bro?
dulu aku macam ko la,
makan memang tak hingat,
tapi badan tetap tak naik,

sekali bila umur dah nak masuk 30 macam kena pam da.
bila pas kawen lagi la hehe,
sekarang tinggal lg 7 kilo nak turun, nak dapat berat ideal.
 

Hitman™

Legendary Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
163
Points
128
umur dah berapa bro?
dulu aku macam ko la,
makan memang tak hingat,
tapi badan tetap tak naik,

sekali bila umur dah nak masuk 30 macam kena pam da.
bila pas kawen lagi la hehe,
sekarang tinggal lg 7 kilo nak turun, nak dapat berat ideal.
tak sampai 30 lagi.

tapi kalau nak tunggu 30 baru senang naik dah tak best.:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register