Others (Gambar) Insaf-2 lah Makcik!!!!!!

CG Sponsors




mr_x6006

Legendary Member
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131
Apa nak jadi la ngan makcik2 skrg...




Hilang akai ka..

Diorg ni tau ke mksud jari tengah tue...:(scam :(scam
 
Last edited:
Sponsored Post

LoneRanger

Active Member
Joined
Jan 30, 2009
Messages
2,028
Reaction score
13
Points
25
Dari mak budak, bapak budak hingga ke budak-budak makin lama makin biadap.Elok je lahir kat dunia jadi biadap...:eek:
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
kesian...hehhehe
 

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,594
Reaction score
37
Points
80
mcm tangan org len jer
 

mr_x6006

Legendary Member
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131
mcm tangan org len jer
confirm la bro tgn makcik tue..

mayb dia dah expert kot, coz dah pernah bat latihan amali..

Skrg sume mesti pndai 'Hands On'..
:)cgrock
 

syafsp

Passed Away
Joined
Mar 31, 2009
Messages
2,932
Reaction score
558
Points
71
harap2 makcik tu ada org yg tolong gitau kat dia ape mkna jari tgh tu.. :(

jgn jadi mcm nenek tua ni ckup :



~X(~X(~X(~X(
 
Last edited:

Aqua-man

Legendary Member
Joined
Nov 8, 2009
Messages
11,415
Reaction score
8
Points
115
ye-lah macam tangan orang lain aje...
 

skillway

Active Member
Joined
May 28, 2008
Messages
1,692
Reaction score
214
Points
33
Apa nak jadi la ngan makcik2 skrg...




Hilang akai ka..

Diorg ni tau ke mksud jari tengah tue...:(scam :(scam
Tu isyarat 1Malaysia versi Chua Soi Lek :eek::eek::eek: Famous tul 1Malaysia Soi Lek ni :D:D:D
 

mr_x6006

Legendary Member
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131
ye-lah macam tangan orang lain aje...
ko perasan x tgn kiri makcik tu kat sinki (Dah confirm tgh basuh pinggan)..

tgn kanan dia tu kan basah..

So x kan tgn org len lagi..

huhuhu :p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register