BTC USD 67,682.3 Gold USD 2,394.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Gambar-Gambar Adolf Hitler Yang Tidak Pernah Disiarkan

Sponsored Post

aku pun ada tgk dokumentari pasai hitler kat astro.. hitler ni mcm bn la.. lebih kurang la.. dia punya konsep.. tetapi hitler lebih drpd bn.. dia ada azam utk jadikan bangsa jerman bangsa teragung.. sbb tu dia sanggup bunuh yahudi yg dia anggap sebagai saingan bangsa dia..

drpd sudut bangsa.. umno jelas jauh ketinggalan berbanding hitler.. sbb ketika sebelum perlantikan hitler.. jerman dilanda krisis ekonomi teruk.. so hitler dtg dengan manifesto pembangunan negara dan bangsa.. dan jelas.. selepas hitler naik.. dia berusaha sedaya upaya utk membangunkan bangsa jerman.. dia memberikan pekerjaan.. dia memberikan rakyat jerman harapan baru..

disebabkan utk mendaki ke level yg lebih tinggi.. hitler perlu melangkah kehadapan yg lebih jauh utk survival bangsa jerman..


of course ada sisi gelap dan sisi baik hitler.. tp lebih baik la kita kenang sama sisi gelapnya.. sebaik2 manusia takkan membuat penghapusan etnik lain atas apa sebab sekalipun.

*ps : perbandingan aku hitler dan bn bukan atas kerangka parti atau individu.. ia lebih kepada tindakan serta ideologi.
 
Last edited:
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register