BTC USD 64,854.7 Gold USD 2,329.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

"Gaji Isteri Lebih Tinggi Dari Suami", Pendapat terbuka kepada semua yaaa...

ladygrandis

Fun Poster
Messages
685
Joined
Mar 21, 2008
Messages
685
Reaction score
3
Points
15
"Gaji Isteri Lebih Tinggi Dari Suami", Pendapat terbuka kepada semua yaaa...

Salam warga CG sumerrr....:D

Tujuan saya buka thread ni sajer nak minta pendapat/tips/nasihat dari rakan2 CG sumer untuk membincangkan hal ni, mesti byk pros & cons nya kan, dan juga mesti ada rakan2 CG yg mengalami keadaan ni, so share share la kat sini..:D :D :D :)cgrock :)cgrock

Soalan2 yg terkeluar dari minda sya sekrg ialah :-

1) Bagaimana perasaan anda jika dpt tau bakal suami anda bergaji rendah?
2) Bagaimanakah anda handle kewangan rumahtangga jika suami anda bergaji rendah (tips please..) :)cgrock :)cgrock
3) Utk si suami pula, bagaimana cara anda utk bagi nafkah pada si isteri jika mempunyai gaji yg rendah (kalau tk sensitive sila la share tips ya…);) ;) ;)
4) Utk si suami, sila bagi tips bagaimana anda handle isteri anda yg taat setia pada anda wlupun sekiranya si isteri lebih berkemampuan

Rasanya takat tu jer yg sya terfikirkan..ada apa2 cadangan/pendapat/tips sila2 la share yer..sharing is caring

"sumer ni utk PERBINCANGAN sajer yer...no offence" :)cgrock :)cgrock
 
Sponsored Post

Sponsored Post

Back
Top
Log in Register