To Sell Gadmei GM2400 Wireless A/V Transceiver System

CG Sponsors




leesa

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2008
Messages
118
Reaction score
0
Points
10
Gadmei GM2400 Wireless A/V Transceiver System
WIRELESS Transmission of Audio/Video Signals Throughout Your Home!


Product Features

Imagine having your Astro, Media Player, DVD player in one room, and the ability to watch them in another room, without running wires. Or being able to listen to your computer MP3 collection on a pair of powered speakers in another room? You can do just that with the Gadmei GM2400 Wireless A/V Transceiver System. It even allows you to use your existing equipment remote control to change channels without having to walk to the main TV room.

Product Specifications

* Model: GADMEI/GM2400
* Transmit crisp Audio and Video signals from Astro Set-Top-Box (STB) or any A/V player from living room to another room
* Can be connected to camera for live monitoring; can be applied to security system
* 2 groups of AV input; free switching
* 2.4GHz ISM frequency; 4 groups of 2.4G transmission channels for your choice
* With its 433Hz infrared signal, you can use your existing equipment remote control(s) to change channels directed at the receiving unit.
* Compatible with NTSC and PAL TV system
* Connection: RCA



Price RM249.00 ( price non inclusive delivery)
CONDITION: New
Warranty : 1 Year
Contact : http://www.hott.com.my/

All the offer only last for 1 Day ( sales start @12am-12pm)

Salam
 
Sponsored Post

leesa

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2008
Messages
118
Reaction score
0
Points
10
kalo ada Astro kat ruangtamu..dgn wireless a/v transceiver system ni boleh transmit secara wireless ke Tv bilik anda dgn menonton astro channel yg sama...
salam
 

latlanun

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2008
Messages
312
Reaction score
0
Points
10
kalo ada Astro kat ruangtamu..dgn wireless a/v transceiver system ni boleh transmit secara wireless ke Tv bilik anda dgn menonton astro channel yg sama...
salam
salam,
nak tanya bape jauh kawasan liputan yang set nie blh cover,sbb umah abang aku pakai astro (jarah 100 meter),so blhla aku share bayar bulanan
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
salam,
nak tanya bape jauh kawasan liputan yang set nie blh cover,sbb umah abang aku pakai astro (jarah 100 meter),so blhla aku share bayar bulanan
klu ko share bayar bulanan pun tapi cuma boleh tengok channel yang sama ngan umah abang ko tak syok aarr klu bole tengok channel lain2 ok lah...
 

leesa

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2008
Messages
118
Reaction score
0
Points
10
salam,
nak tanya bape jauh kawasan liputan yang set nie blh cover,sbb umah abang aku pakai astro (jarah 100 meter),so blhla aku share bayar bulanan

transmiter ni example rumah anda kat ruang tamu tu sedang tonton astro channel 703 ..akan transmit signal channel 703 kat bilik tv atas tu ..transmit wirelessly jarak 150 feet (ruang buka). Rumah double storey tak de masalah.

salam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register