BTC USD 56,752.4 Gold USD 1,777.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Gadis mati didera keluarga di Chukai, bapa & ibu tiri dihukum gantung

noOb

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2007
Messages
3,016
Reaction score
15
Points
25
ramai dah buat cerita / andaian sendiri tanpa mengetahui kisah sebenar disebalik kejadian.

baca boleh..percaya tu pikir2 la banyak kali dulu..

ko ade info yg sahih ke?
 
Sponsored Post

habiburrahman

Super Active Member
Joined
Feb 1, 2009
Messages
7,016
Reaction score
193
Points
78
harap sangat diorang ni kene gigit dan mati kebuluran dalam penjara.
 

amieshoro

Active+ Member
Joined
Mar 21, 2009
Messages
2,674
Reaction score
119
Points
43
ramai dah buat cerita / andaian sendiri tanpa mengetahui kisah sebenar disebalik kejadian.

aku pun rasa ada something tak kena..
takkan adik beradik kandung sangup bunuh sesama sendiri..

lagipun bedah sisasat sebelum nie ada kaitkan dengan penderaan seksual..
maybe yang lakukan cuma sorang je..
tapi yang lain jadi suhabat???

apa2pun tunggu la berita sahih sebenarnya..
tapi adakah berita sahih akan di dedahkan oleh media???
 

wan676

Active+ Member
Joined
Mar 29, 2010
Messages
4,806
Reaction score
5
Points
25
moga dpt hukuman setimpal dengan perbuatan mereka
 

tompie

Fun Poster
Joined
Nov 11, 2010
Messages
548
Reaction score
3
Points
15
aku pun rasa ada something tak kena..
takkan adik beradik kandung sangup bunuh sesama sendiri..

lagipun bedah sisasat sebelum nie ada kaitkan dengan penderaan seksual..
maybe yang lakukan cuma sorang je..
tapi yang lain jadi suhabat???

apa2pun tunggu la berita sahih sebenarnya..
tapi adakah berita sahih akan di dedahkan oleh media???

Ingat tak mcm kes india bunuh orang tanam kat belakngrumah yang kat Tapah tu.. satu family gak yang kena angkut..
Tapi lepas polis soal siasat, cuma bapak dengan 2 anak lelaki je yang kena tuduh... yang lain lepas..

Sama gak mcm kes ni.. even after soal siasat, still 4-4 kena pertuduhan.. so memang ade basis untuk pendakwaan ahh.. Wallahua'lam
 

tompie

Fun Poster
Joined
Nov 11, 2010
Messages
548
Reaction score
3
Points
15
14 tahun pun dah boleh sabit hukuman mati ke?
14 tahun mana boleh.. ke Henry Gurney ahh kalau sabit..
sebab tu nama pun press takleh siarkan.. Nak protect minor.. Sampailah kat Mahkamah nanti..
Yang lain2 3 orang tu memang selamat ahh kalau sabit.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register