Gadis illustrator....ade tak?

CG Sponsors




sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Salam CGrians & visitors,

Sempena pembukaan premis baru kami, IXORA PRINTING & SERVICES kini mencari :
Seorang pekerja wanita berumur 16 tahun hingga 30 tahun yang ramah dan mahir mengendalikan perisian illustrator. Takde sijil pun takpe. Latihan "refresh" akan diberi kepada yang dah lama tak guna. Fotogenik adalah kelebihan untuk penampilan sebagai model risalah bulanan kami.

Tugasan :
Mengambil tempahan dari pelanggan dan hasilkan artwork seperti yang dikehendaki untuk pembikinan blok serta tugasan pengurusan yang biasa.

Waktu kerja :
Isnin - Jumaat
Dari jam 9:30am hingga 6:30pm.
Sabtu
Dari jam 9:30am hingga 1:30pm
Ahad - REST
Waktu kerja yang sangat fleksibel dengan urusan kerja dan rehat. kalau takde pelanggan atau kerja tambahan yang lain boleh buat design atau layan CG la. Buat promosi online sambil berforum....

Lokasi kerja :
Premis baru IXORA PRINTING & SERVICES di Kuala Selangor (kini dijaga oleh ister den merangkap owner kepada PutriPrint).

Gaji asas : RM400 untuk tugasan pengurusan biasa.
Artwork : RM5 untuk setiap blok (beberapa blok diperlukan dalam sehari. Rekaan 3 warna memerlukan 3 blok).
PhotoShoot : RM30 untuk satu sesi "photoshoot" (3 hingga 5 sessi sebulan).
Royalti : RM1 untuk setiap helai t-shirt rekaan sendiri yang terjual (artwork blok untuk rekaan sendiri tidak dibayar).

Contoh pendapatan minima:

GAJI ASAS : RM400.00
ARTWORK : RM5.00 X 60 (purata 2 blok sehari)= RM300.00
PHOTOSHOOT : RM30.00 X 4 = RM120 (maksimum seminggu sekali).
ROYALTI : RM1.00 X 500pcs (anggaran 5 rekaan dengan jualan 100 helai setiap rekaan) = RM500.00

Kami jamin gaji and tidak kurang RM800 sebulan dengan semua ditanggung sepenuhnya. Kalau rajin buat rekaan dan dapat royalti lagi untung.

NOTA : Tempat tinggal, makan minum & kenderaan disediakan.

Kepada mereka yang berjaya, akan diberi latihan asas illustrator dan latihan-latihan lain yang perlu. Peluang untuk menjadi rakan niaga dan menjaga outlet kami yang seterusnya.

Untuk permohonan boleh emelkan ke [email protected]

NAMA :
NO K/P :
ASAL :
GAMBAR YANG JELAS PARAS PINGGANG KE ATAS : (satu)
GAMBAR YANG JELAS SELURUHAN : (satu)
ps: Yang cantik sangat pun den tak semestinya ambik. Janji cantik digambar bila pakai t-shirt rekaan kami (brand PutriPrint).

Senarai pendek sahaja yang akan dihubungi untuk pengisian borang rasmi.
 
Last edited:
Sponsored Post

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
pompuan je ke? laki xleh ke? sy tgh cri keja jgk ni, lpsn degree U nk wat praktikal.. Kalau ada, bgtau ye.. terdesak sgt2 ni..Spttnya bln 12 start, dh bln 1 blm dpt kerja lg ni...Lambt lg la nk grad sy ni
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
pompuan je ke? laki xleh ke? sy tgh cri keja jgk ni, lpsn degree U nk wat praktikal.. Kalau ada, bgtau ye.. terdesak sgt2 ni..Spttnya bln 12 start, dh bln 1 blm dpt kerja lg ni...Lambt lg la nk grad sy ni
Yang lelaki den kasi part time je..den kasi design pastu minta depa pecahkan warna & kasi sharp semula design. kalau satu design ada 3 warna dan perlu pecah kepada 3 artwork den kasi Rm5 setiap artwork. Biasanya dalam sehari adala dalam 4 hingg 5 design.

ps; kalau lelaki kat kedai susah sket sobab orang umah den sorang ajo la ni...den kat outlet & selalu keluar buat marketing.
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
Yang lelaki den kasi part time je..den kasi design pastu minta depa pecahkan warna & kasi sharp semula design. kalau satu design ada 3 warna dan perlu pecah kepada 3 artwork den kasi Rm5 setiap artwork. Biasanya dalam sehari adala dalam 4 hingg 5 design.

ps; kalau lelaki kat kedai susah sket sobab orang umah den sorang ajo la ni...den kat outlet & selalu keluar buat marketing.
xpe la bro, nk buat camna? sy cri la tmpt lain
 
Sponsored Post
Top
Log in Register