BTC USD 34,290.1 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell G-shock tough & durable....

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
covergshock.jpg

PB230095.jpg


salam..:D:D.
MLM tadi dah Jumpa Owner G [email protected] Anazuhud..c.o.d G Shock Mudman..:-?:-?
dapat Memilik Mudman Dah Cukup Best...Blum Lagi Riseman..
Barang Memang Ori Sama Macam Kat Kedai..Rega Memang Murah:D:-?
Pada Beli Kat Kedai Lebih Baik Beli Dengan Anazuhud..

TQVM Bro.....................Rating 5/5 Utk Mudman Anazuhud
hari nie pergi kerja bergaya dengan Mudman:-?:eek::-?

Gila Komik & Aku Memiliki Mudman yg sama cuma warna je lain..:eek::eek:


:)cgrock:)cgrock:-?:D:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
fffff.jpg

model G-7510-1V vibration alert harga RM240

mmg cantek la tuan tanah...aku dah dapat da item aku...padahal aku wat full-payment pagi td...tgk2 malam ni dier turun tempat aku wat urus niaga secara COD...gler la

x pernah aku dapat service jual beli secara on9 sepantas ini...

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

peh, biar btl
aku cod ngn die, die siap blnja roti telur ngn teh tarik lgi :)):)):)):))
 
Last edited:

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
hjjjjj.jpg

yg nih model DW-6900-1V- RM200 jer
 
Last edited:

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
g-shock.jpg


MODEL g-6900 dan g-7510 gak

Salam...
actually thraet lum siap dah tetekan post..he..server slow sikit jap g saya letak price
 
Last edited:

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
g1ns3.jpg

Nih yng model depan katelog tue..RISEMAN kebanyakan kat kedai stock belum tiba kira nih panas lagi nih..
stock baru sampai price RM590-00 kalo tgk kat katelog pun dia duduk tengah2 kira mcm ketua ler (otai) tue le pasal harga dia mahai...:)

p/s minta maaf ler x sampai ati nak letak harga nih tapi pasal stock baru mg adat berniaga lgpun satu bijik jer dah ratus2 harga kos..kalo nak murah tunggu 2-3 tahun lagi man le tahu stock x bley jaul:(
 
Last edited:

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
cnfirm ori ke anazuhud??
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
maaf tuan2 yg mudman, gulfman (yg lagi 2 dlm katelog muka depan) x dapat nak upload lah server teruk sangat..

ok nih MUDMAN RM380-00
g2qk2.jpg
 
Last edited:

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
g-9.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register