FX Solutions

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21745
USD / JPY
103.784
GBP / USD
1.36816
USD / CHF
0.88523
USD / CAD
1.27402
EUR / JPY
126.353
AUD / USD
0.77174

CG Sponsors




sposeng

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
651
Reaction score
3
Points
15
Sapa ada guna FX Solutions?/ Awat semalam dia buat giler kat chart GBPUSD? Ada sapa2 terkena?
 
Sponsored Post

dewa82

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2008
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
dah x pakai lpas nu yer..den pon kene...sedih
 

sposeng

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
651
Reaction score
3
Points
15
First time jumpa mcm ni lepas guna dlm 1 tahun. Skrg guna broker mana? Aku br register IBFX. Blom deposit lg. Ingat nak kira tutup terus lah fx solutions ni.
 

sposeng

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
651
Reaction score
3
Points
15
ape dia buat? post pic
Tak pandai nak post pic lah. Puas try..tak jadi. FX Solutions price naik giler2..sampai 200 pip dlm satu bar..tapi MT4 tak der pulak movement tu. Nasib baik position long,cuma silap tak letak limit, nak try close tak bleh.
 

hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
Tak pandai nak post pic lah. Puas try..tak jadi. FX Solutions price naik giler2..sampai 200 pip dlm satu bar..tapi MT4 tak der pulak movement tu. Nasib baik position long,cuma silap tak letak limit, nak try close tak bleh.
support ckp ape?

ko gune FX sol eh? confirm otai giler ni :D

FX Sol...lama2 sey ni hahaha...:eek:
 

sposeng

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
651
Reaction score
3
Points
15
support ckp ape?

ko gune FX sol eh? confirm otai giler ni :D

FX Sol...lama2 sey ni hahaha...:eek:
Aku x contact support, sbb direction tu sama ngan position aku,selamat............. .
 

sposeng

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
651
Reaction score
3
Points
15
sape leh ajar nurin forex?:)
Kak Nurin, tak yah cari org untuk ajar.... . Register jer demo, belajar sendiri. Lama2 pandailah. Tak yah gi kursus apa2...buat buang duit jer. Dlm CG ni mcm2 ilmu ada................
 
Sponsored Post
Top
Log in Register