FWDTakaful offer ELAUN 3K-5K sbln+KOMISYEN+BONUS+TRIP OVERSEAS

CG Sponsors




Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
Screenshot_2020-05-19-21-27-07-61.png

elaun setiap bulan terus masuk tanpa henti..seperti gaji tetap bulanan..blom campur komisyen lagi..

yang btol2 nak tambah pendapatan boleh contact..sy btul2 nak guide anda dpt income yg banyak setiap bulanan..

www.wasap.my/+60193681350/NakJadiAgenTakaful
 
Sponsored Post

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
FB_IMG_1590054569762.jpg


kita tgh buka peluang bg yg kehilangan kerja, perlukan part time, nak cari duit lebih dan nak bantu org menyebarkan kebaikan dlm takaful boleh contact2..

ade tawaran skim gaji bulanan 3k-5k mengikut kelayakan..
komisyen..cash reward dan pelbagai lagi..

group support secara online dan offline seluruh Malaysia..Agensi No 1 Caliph Group dlm FWD Takaful..

terus klik sini..

www.wasap.my/+60193681350/JadiAgenFwd
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
*PELUANG KERJAYA SECARA FULL TIME ATAU PART TIME*


Skim gaji bulanan:


▪RM3,000
▪RM4,000
▪RM5,000


Sapa-sapa berminat boleh klik link FB.


Boleh tag kawan-kawan yang tengah cari kerja.


Maybe ramai yang kehilangan kerja atau income terjejas akibat covid19.


So ini peluang keemasan yang tak boleh dilepaskan.


👇👇👇
www.wasap.my/+60193681350/AgenTakaful


sama2 kita bersama agensi no 1 CALIPH yg mempunyai group terbesar di seluruh negara dan strong dalam skill dan marketing..Rekod performance hasil jualan sgt luar biasa 👇👇

IMG_20200604_161657_748.jpg
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
*Kenapa Kita 'Wajib' Jadi Perunding Takaful*

1. Kos takaful sebenarnya tak mahal pun. Kalau untuk diri sendiri perlindungan Takaful Hayat RM500K, boleh dapat dengan harga antara RM100-200 setiap bulan. Tapi kalau nak tambah medical card, kena tambah extra RM100-200. Total seorang lebih kurang RM200-400 setiap bulan.

2. Masalahnya bila nak ambil takaful untuk cover satu family nanti. Katakan seorang individu min RM200, kalau suami-isteri dan 3 orang anak dan jadi RM1000. Ada yang mampu dan ada yang tak mampu.

3. Tapi kalau korang bijak, korang boleh dapat diskaun 35%. Caranya jadilah ejen takaful untuk diri sendiri. Bila dah jadi ejen takaful, korang boleh apply untuk diri sendiri dan family. Komisen korang dapat.

4. Bila dah jadi ejen takaful, korang boleh promote kat adik-beradik korang pulak. Diorang pun perlukan perlindungan takaful. Daripada diorang ambil dengan ejen lain, lebih baik korang jadi ejen.

5. Kat tempat kerja pulak, korang kan ada kawan-kawan sekerja. Bukan semua dah ada perlindungan takaful. Yang belum ada, boleh ambil dengan korang.

6. Korang kan ada team futsal/badminton/memancing/kelab kereta/zumba dll. Ini semua prospek korang la.

7. Korang malu nak jual takaful? Tahun 2020 bukan zaman untuk malu-malu lagi. Zaman sekarang kalau malu meniaga memang korang ketinggalan la. Zaman sekarang budak sekolah menengah pun boleh jana income ribu-ribu. Sekarang zaman it. Semua bisnes boleh buat online. Yang penting belajar & usaha.

8. Kalau korang rasa betul-betul nak ubah hidup, nak tambah pendapatan untuk naik taraf kehidupan keluarga, korang kena bertindak cepat.

9. Komisen takaful ni, sekali korang jual, dapat berterusan setiap bulan selama 6 tahun. Income korang akan bertambah setiap bulan macam snowball.

10. Ok malas dah nak membebel. Kalau korang nak ambil tindakan untuk ubah hidup, klik je link di bawah. Kalau nak berjaya, korang kena jadi Agen. Bukan jadi penonton.

www.wasap.my/+60193681350/SayaNakJadiAgen
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
IMG_20200611_113004.jpg


IMG_20200611_112939.jpg


Tahniah team..skim elaun bulanan 3k dah mendarat..Ada yg dapat double pay sbb achieve target bulan sebelumnya..terus dpt berganda2..nanti 15hb komisyen bulanan plak masuk ye..

yang kehilangan kerja atau nak buat side income bleh la join kami di Caliph agensi di bawah FWD Takaful (dulu dikenali sbg HSBC Amanah Takaful)..

Ade skim elaun bulanan ditawarkan iaitu ✅3k, 4k dan 5k..
✅komisyen
✅cash reward
✅trip
✅bonus
dan banyak lagi..

modal diperlukan RM120 je tuk jd perunding takaful
RM80 tuk exam TBE (Takaful Basic Examination)
RM40 (MTA registration)

banker, ex banker, sales agen, property agen, unit trust agen, ex takaful agen, engineer, doktor, guru atau sesiapa saje bleh join..

cepat2 klik sini
www.wasap.my/+60193681350/AgenTakaful
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
Assalamualaikum dan hai 😃?
.
➡ Dalam keadaan Norma Baharu ini adakah bisnes
dan pendapatan anda terjejas?
➡ Anda diberhentikan kerja?
➡ Kerja yang stress dan tiada peningkatan?
➡ Tiada modal nak mulakan bisnes baru?
➡ Ingin bebas dari belenggu kewangan?
.
.
✅ Berita baik buat seluruh Warga Malaysia, 🇲🇾
.
Bisnes ini dijamin menepati piawaian Patuh Syariah & dikawal selia oleh Bank Negara Malaysia.
.
Syarat-syarat permohonan yang sangat mudah :
.
✔ Nekad nak ubah hidup/kewangan sekarang
✔ Serius dan boleh bagi komitmen
✔ Tak mudah putus asa
✔ Sanggup belajar dan praktik ilmu yang diberi
✔ Fast action
✔ Good Follower
.
Antara manfaat-manfaat yang akan diperolehi: 😃
.
1. Komisen personal selama 6 tahun
2. Bonus produksi.
3. Komisen bisnes kumpulan tanpa had.
4. Cash reward/ Insentif prestasi
5. Melancong percuma ke [email protected] cash.
6. Kenaikan pangkat yang cepat.
.
Boleh join secara Full Time @ Part Time. Saya akan share bagaimana best & mudahnya buat bisnes ni menggunakan sistem baru yang lebih pantas untuk berjaya.
.
.
Ok saya paham. Dulu saya pun seperti anda. Tapi saya dah jumpa cara utk selesaikan masalah ni. InsyaAllah saya dan team agensi akan bantu buat sampai jadi ! 😃
.
Anda berminat ?
Tak perlu ragu-ragu jika inginkan kejayaan.
Fast action.
.
KLIK SINI :
www.wasap.my/+60193681350/FwdTakafulAgen
www.wasap.my/+60193681350/FwdTakafulAgen
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
IMG_20200618_153613_213.jpg


Ada yang tgh mencari peluang pekerjaan atau menambah pendapatan sedia ada secara fulltime atau partime??

pada 20 jun ini iaitu hari sabtu..ade sesi Bussines Opportunity Presentation kepada yg berminat..kita akan perjelaskan bagaimana anda boleh mencipta pendapatan dengan mudah di FWD Takaful melalui sistem yg sgt mudah dan berkesan..ada yg menjadi MDRT dlm masa sebulan..

Peluang ini terbuka kepada semua..ex banker, manager, guru, engineer, student, ex takaful, ex unit trust atau sesiap sahaja boleh turut serta..

untuk dptkan link bg sesi tersebut boleh wassap sy segera..

www.wasap.my/+60193681350/BOP20Jun
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
Jika anda adalah rakyat Malaysia yang berumur 21 tahun ke atas dengan kelayakan minimum SPM, anda layak memohon untuk menyertai kami secara separuh masa atau sepenuh masa. Sangat terbaik jika anda pernah menjadi agen insurans atau takaful.
.
Kami juga menjemput ex bankers, agent unit trust, agent properties,
agent trustee dan sesiapa sahaja dibidang sales untuk mengembangkan perniagaan bersama kami.
.
#Pertama saya akan bantu untuk register peperiksaan takaful (Takaful Basic Examination). Nota dan latihan akan diberikan. Peperiksaan boleh ambil di hari biasa atau hujung minggu. Untuk yang dah ada sijil TBE dah tak perlu ambil exam.
.
#Kedua selepas lulus peperiksaan saya akan daftarkan anda menjadi agen FWD Takaful.
.
#Ketiga latihan dan coaching akan diberikan untuk anda memulakan perniagaan takaful anda. Latihan online juga ada untuk anda belajar mengikut masa anda sendiri.

#Keempat Elaun bulanan RM3000, RM4000 & RM5000 juga akan diberikan kepada yang layak.

0193681350
Hafis
Chaliph Group
FWD takaful

Atau klik

www.wasap.my/+60193681350/KerjayaTakaful
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
‼ 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐚𝐩𝐚 𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐅𝐖𝐃 𝐓𝐚𝐤𝐚𝐟𝐮𝐥 ?

✅ FWD menggunakan sistem ALC (Agency Leaders Corporation). Promote ke manager dalam masa 3 bulan.

✅ Killer product. Product FWD kebanyakannya berkonsepkan FAMILY plan.

✅ Pendaftaran PERCUMA & TIADA training wajib.

✅ Tiada Balance Score card dan komisen yang tinggi

‼ 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐭-𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐭 𝐥𝐚𝐢𝐧 👍👍

1. Peluang pendapatan tanpa had
2. Latihan diberikan sepenuhnya
3. Training secara online
4. Platform niaga sedia ada & sistematik
5. Bonus dan elaun yang menarik
6. Percutian percuma

𝙐𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙢𝙖𝙠𝙡𝙪𝙢𝙖𝙩 𝙡𝙖𝙣𝙟𝙪𝙩. 𝙃𝙪𝙗𝙪𝙣𝙜𝙞 𝙬𝙖𝙠𝙞𝙡 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙢𝙚𝙡𝙖𝙡𝙪𝙞 𝙡𝙞𝙣𝙠 𝙬𝙖𝙨𝙖𝙥 𝙙𝙞𝙗𝙖𝙬𝙖𝙝 👇🏻👇🏻👇🏻

www.wasap.my/+60193681350/KerjayaTakaful
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
..:: 𝐏𝐞𝐥𝐮𝐚𝐧𝐠 𝐊𝐞𝐫𝐣𝐚𝐲𝐚: 𝐓𝐚𝐤𝐚𝐟𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭 ::..

🔷 Kami mencari ex agent takaful, ejen unit trust, bankers, ejen hartanah atau sesiapa sahaja dalam bidang sales untuk mengisi slot kekosongan jawatan advisor di FWD takaful Berhad.
.

🔷 Bagi yg dah ada License TBE, Boleh terus apply agent code. Dalam sehari jer boleh dapat kelulusan dan boleh mula jana income 🙂👍
.

🔷 Bagi yg belom pernah exam TBE, berita baik.
Sempena PKP, Exam TBE boleh buat online dirumah jer. 🤩👍🏻
.

‼ 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐚𝐩𝐚 𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐅𝐖𝐃 𝐓𝐚𝐤𝐚𝐟𝐮𝐥 ?

✅ FWD menggunakan sistem ALC (Agency Leaders Corporation). Promote ke manager dalam masa 3 bulan.

✅ Killer product. Product FWD kebanyakannya berkonsepkan FAMILY plan.

✅ Pendaftaran PERCUMA & TIADA training wajib.

✅ Tiada Balance Score card dan komisen yang tinggi

‼ 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐭-𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐭 𝐥𝐚𝐢𝐧 👍👍

1. Peluang pendapatan tanpa had
2. Latihan diberikan sepenuhnya
3. Training secara online
4. Platform niaga sedia ada & sistematik
5. Bonus dan elaun yang menarik
6. Percutian percuma

𝙐𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙢𝙖𝙠𝙡𝙪𝙢𝙖𝙩 𝙡𝙖𝙣𝙟𝙪𝙩. 𝙃𝙪𝙗𝙪𝙣𝙜𝙞 𝙬𝙖𝙠𝙞𝙡 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙢𝙚𝙡𝙖𝙡𝙪𝙞 𝙡𝙞𝙣𝙠 𝙬𝙖𝙨𝙖𝙥 𝙙𝙞𝙗𝙖𝙬𝙖𝙝 👇🏻👇🏻👇🏻

www.wasap.my/+60193681350/JoinAgenFwdTakaful

www.wasap.my/+60193681350/JoinAgenFwdTakaful
 
Sponsored Post
Top
Log in Register