FWDTakaful offer ELAUN 3K-5K sbln+KOMISYEN+BONUS+TRIP OVERSEAS

CG Sponsors




Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
Tiga (3) Kelebihan jana pendapatan tambahan sebagai wakil takaful.

1. Modal rendah.

Serendah RM80 untuk peperiksaan TAKAFUL BASIC EXAMINATION - lulus sahaja boleh terus mulakan kerja.

2. Sistem dan Latihan Disediakan.

Nak buat secara sepenuh masa atau separuh masa. Nak buat secara offline atau atas talian - semua sistem telah tersedia. Pelajar Universiti mahupun suri rumah boleh buat kerja ni.

3. Potensi pendapatan & Masa Fleksibel

Jana pendapatan yang besar dan stabil walaupun secara separuh masa. Sesuai pada mereka yang sukakan kebebasan waktu bekerja dan tidak terikat dengan waktu pejabat.

Klik untuk daftar www.wasap.my/+60193681350/AgenFWD
 
Sponsored Post

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
IMG_20200402_150831_660.jpg



Quarter 1 Tahun 2020, Caliph group tutup tirai dgn RM8.35 Million business. RM2.75 Million utk,March 2020. Stay strong Caliphians, despite challenges that we are going thru now

ada yg nak menjadi agen dibawah caliph??jom klik dibawah
www.wasap.my/+60193681350/JoinAgen
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
IMG_20200428_102015_595.jpg


Screenshot_2020-04-27-23-34-00-35.png


Tahniah kepada team dan diri sendiri yg dah qualify cash reward sebanyak RM2,000 dalam Marathon Contest yg sediakan oleh agensi dan syarikat FWD Takaful..Marathon Contest ini diberikan pada agen yg konsisten submit case setiap bulan bg 3 bulan berturut2..

Selain dari mendapat Elaun Skim Gaji 3k/4k/5k setiap bulan, sebagai agen di bawah caliph group juga boleh menyertai contest2 yg dianjurkan oleh FWD Takaful..

banyak sgt platform tambah pendapatan yg disediakan sebagai agen takaful..since PKP ni kita juga boleh close takaful secara online dari rumah..

Jom yg nak tambah income secara online tu trus roger2 sy..sy alan guide spt team sy yg lain..
www.wasap.my/+60193681350/AgenTakaful
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
Masanya tuk kita cari duit secara online dlm PKP..sebab banyak sgt income yg FWD Takaful bagi..

✅ elaun Skim gaji 3k/4k/5k
✅Komisyen
✅Cash Reward
✅Marathon Constest sehingga 2k
✅AngPow
✅Speed Bonanza

boleh tuk standby duit raya
yang nak jom cepat2..

www.wasap.my/+6019368130/AgenTakaful
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
IMG_20200504_222811_960.jpg


IMG_20200504_222825_288.jpg


IMG_20200504_224021_649.jpg


IMG_20200504_224017_240.jpg


Tahniah tuk semua my team dan juga agensi caliph group kerana berjaya mencipta jualan yg luar biase walaupun di musim PKP..

Jumlah hasil jualan caliphian dr Jan-Apr 2020 sebanyak RM10.52 Mil..Satu pencapaian yang sangat dibanggakan dan bertuah dibawah caliph group..Teruskan momentum ini tuk fight dan beri kesedaran kepentingan takaful kepada seluruh rakyat Malaysia..

Ada yang nak join sebahagian dari team kami??
masih diperlukan dan ade ditawarkan elauan tetap bulanan 3k/4k/5k berserta komisyen..

www.wasap.my/+60193681350/NakJadiAgenTakaful
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
FB_IMG_1588750085845.jpg


Perunding Takaful bertanggung jawab menyampaikan kepentingan Takaful kepada saudara mara, sahabat serta seluruh mayarakat.

Takaful adalah suatu penyelesaian untuk risiko keluarga apabila musibah hilang upaya atau kematian menimpa kepada pencari nafkah keluarga.

Jom kita menjadi Perunding Takaful, sama-sama kita membantu saudara dan masyarakat menguruskan risiko kewangan disamping membina perniagan sendiri.

Klik link dibawah untuk mengetahui lanjut

www.wasap.my/+60193681350/perundingtakaful

www.wasap.my/+60193681350/perundingtakaful

www.wasap.my/+60193681350/perundingtakaful

#fwdtakaful
#positiveenergy
#usahatakafulpelengkaptawakkal
#alctakaful
#stayhome
#staypositive
#pkp

#workfromhome
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
#AgenTakafulDiperlukan

Nak business mudah yang modal tak besar tapi income tiada limit?
.
Jom sertai FWD TAKAFUL !

Ada Elaun tetap bulanan 3k/4k/5k
Komisyen 2 bulan sekali
Bonus
Cash Reward Marathon Contest
AngPowRaya
Trip Oversea

dan banyak lagi..
boleh buat secara part time atau fulltime
tuk detail klik je..
www.wasap.my/+60193681350/AgenFWDTakaful
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
JOM SERTAI KAMI

Dengan menjadi agen insuran FWD, anda akan dapat pendapat yg sangat lumayan. Tak perlu resign kerja anda sekarang dan FWD 100% online. Mudah dan Cepat.

Berminat, sila klik link dibawah :

www.wasap.my/+60193681350/AgenFwdTakaful
 

Mr^ H

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2019
Messages
465
Reaction score
2
Points
15
Screenshot_2020-05-12-11-26-39-98.png


Pada tahun 2020 anda perlukan,

✅PENDAPATAN LEBIH
✅ PENGETAHUAN LEBIH
✅SISTEM TERBAIK
✅ HIDUP LUAR BIASA

Sudah tiba masanya untuk bangkit semula, untuk menang dalam hidup dan anda memerlukan PELUANG TERBAIK. PELUANG KERJAYA EKSKLUSIF untuk anda ini dibawakan khas oleh Caliph Group dengan elaun tetap bulanan 3k/4k/5k + komisyen + cash reward + free trip oversea + bonus dan banyak lagi..

Caliph ingin menolong anda. Sertailah kami dalam perbincangan langsung untuk mengejar impian 2020 anda. Anda juga mungkin menjadi orang yang paling beruntung pada tahun 2020 ini dengan pendapatan yang luar biasa..

Daftar dengan kami hari ini. Klik pautan dibawah

www.wasap.my/+60193681350/AgentTakaful
 

Attachments

Sponsored Post
Top
Log in Register