Futsal

CG Sponsors




pegulza85

Banned
Joined
Mar 27, 2008
Messages
6,816
Reaction score
40
Points
75
Salam semua,
* maaf, walaupun dah ada thread futsal kat sini, tapi saya x dapat mencelah dalam thread tu.. macam x sesuai

-aku dan dua orang kawan aku bercadang nak buka bisnes futsal.
-nak buka area Serdang
-kami bertiga ada ijazah
-nak buat loan bank
-nak sewa kilang kosong

Jadi saya ingin bertanya beberapa soalan kepada warga usahawan berjaya di forum CariGold :

- mengenai tapak/bangunan
- berapa cost untuk buat satu court?
- berapa purata harga bayaran sewa kilang untuk sebulan?

- mengenai pinjaman
- apakah jenis pinjaman yang sesuai bagi kami? Kami tiada pengalaman, cuma ada degree je (along2 x main)
- siapa ada bisnes proposal untuk futsal?

rasanya setakat itu sahaja pertanyaan saya untuk kali ini. :)cgrock
 
Sponsored Post

Astarguy

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2009
Messages
598
Reaction score
9
Points
15
Tempat dah adakan.. Just PM sy semua leh settlekan. Business proposal, pelan2, submission, loan dll
 

rexoxo

Active Member
Joined
Mar 7, 2008
Messages
1,071
Reaction score
8
Points
25
bagi aku bisnes ni ROI lambat sket..
tapi kalau kena tmpt, mmg masyuk la..
buat research banyak2 dan cari tempat yang terbaik punya...
good luck bro..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register