Funder / Investor di perlukan untuk projek borong baju Melayu pada Ramadhan 2014

Recommended Brokers


pedagangbaju

Banned
Joined
Mar 11, 2014
Messages
132
Reaction score
0
Points
10
alhamdulillah apa yang di rancang semakin baik ...baju akan sampai dalam bulan depan .tapi tidak banyak yang di tempah kerana modal tidak mencukupi ..hanya tempah setakat yang termampu ..buat masa sekarang tgh buat tag untuk jenama artis yang mahu jadi duta untuk baju melayu ini ..artis tak femes tapi dia adik kepada artis yang femes :)
 
Sponsored Post

pedagangbaju

Banned
Joined
Mar 11, 2014
Messages
132
Reaction score
0
Points
10
minta maaf thread sebelah tiada kaitan langsung dgn saya ..di harap ahli2 cg blh menjaga hati investor2 sy di sini ...sbb ramai investor sy call tanya sy apa telah berlaku dan suruh sy tgk thread ...jika anda yang nak invest lagi blh bgtau ..yg nk invest 50 lot tu pun blh je pm sy klau btl2 serius ..50 lot rm200k ...200k dh blh tempah dlm 15k-20k pasang lg ..nnti sy bwk jumpa artis yg nk kerjasama dgn sy
 

masha1718

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2009
Messages
168
Reaction score
0
Points
10
ada yg kena tipu ke dgn mamat ni, kalau ada pm saya, no tel terbaru mamat ni ada dengan saya
 

k_a_a

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2012
Messages
374
Reaction score
18
Points
15
Ini scam atau pelaburan berjaya/tak berjaya? sesiapa boleh update kisah nya? susah nak baca dari mula, byk pages benor.
 

peruzz

Active Member
Joined
Jan 15, 2008
Messages
1,892
Reaction score
6
Points
25
Trauma aku dgr kes jual baju utk ramadhan macamni.. Terkena 2014.. ****** pny org niaga.. X pandai jgn niaga.. Niaga ni effort dia 200% lbih dr mkn gaji.. Otak pn kene cepat bkn perlu cerdik.. Kena cepat dn pndai buat decision.. ******.. 20k aku bagi tanpa prejudis.. Kudis yg di beri.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register