BTC USD 50,202.8 Gold USD 1,825.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell full complete season 3 heroes

ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
bg yang tak tengok heroes lagi la...aku de nak jual koleksi heroes dari episod 1-13, jimat duit korang beli kat kedai atau membeli rapidshare untuk download..

kualiti cantek tahap naga hdtv



aku jual $12 jah+ delivery cost aku tak amik untung kat delivery..

payment through cimb atau bank Islam(tu je aku ade kalau ade permintaan nanti aku bukak maybank)

sape nak bleh pm aku..orait
 
Last edited:
Sponsored Post

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
$12 ni USD ke RM ni?
 

ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
rm 12 la bro sori ek salah currency plak tak ingat aku kat sini banyak yang buat forex hik hik
 

diablo

Active+ Member
Joined
May 18, 2007
Messages
3,639
Reaction score
10
Points
25
Tak silap aku , tak bole da niaga benda ni kt Carigold ni .
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
No 8. Sebarang promosi terhadap sebarang item/website/3rd party link website/apa-apa material yang mengandungi unsur-unsur cetak rompak atau produk & perkhidmatan yang merujuk dari sumber yang tidak sah/menyalahi undang-undang Kerajaan Malaysia adalah tidak dibenarkan.
 

hnnnhh

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
290
Reaction score
1
Points
15
aku sendiri download..sendiri tengok..sendiri koleksi..aje
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register