To Sell Frozen Pau

CG Sponsors




Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
Maaf saya sudah tidak menjalankan perniagaan ini disebabkan kesibukan tugas lain. Harap maklum
 
Last edited:
Sponsored Post

tengkubasri

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2008
Messages
9,336
Reaction score
5
Points
70
waaa... lapar pau plak aku memalam ni...
 

misscordelia

CG Top Poster Club
Joined
May 26, 2008
Messages
30,420
Reaction score
62
Points
120
kalau nak, akan hantar by pos ke? minima paket?


 

Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
kalau area lembah klang..on the spot leh hantar kalau area luar dari tu ..melalui post laju..tapi harga tak termasuk kos penghantaran
 

Kimie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
kalau area lembah klang..on the spot leh hantar kalau area luar dari tu ..melalui post laju..tapi harga tak termasuk kos penghantaran
tak de gambar ker bro?

nak try satu blh tak?
 

Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
tak de gambar ker bro?

nak try satu blh tak?
lupa plak nak tepek gambar



yang pau inti kacang


yang ni pulak perisa strawberry


yang ni aku kukus sendiri buat makan..kukus 3 minit dah boleh makan
 

Kimie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
lupa plak nak tepek gambar



yang pau inti kacang


yang ni pulak perisa strawberry


yang ni aku kukus sendiri buat makan..kukus 3 minit dah boleh makan
aku nak try satu dulu, kalau lulus ujian, leh ler letak kat kedai aku ni... hehehe...

boleh ker beli satu?
 

Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
aku nak try satu dulu, kalau lulus ujian, leh ler letak kat kedai aku ni... hehehe...

boleh ker beli satu?
boleh je..

kalau dekat area Puchong..hari ni juga saya boleh hantar
 

Kimie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
boleh je..

kalau dekat area Puchong..hari ni juga saya boleh hantar
erm, aku dok sungai buloh.. erm... bro dok area maner?

nanti kalau aku kuar gi area bro, aku call.. bak sini no phone..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register