Frozen Food Mana Yang Korang Mesti Beli?

CG Sponsors




Frozen Food Manakah Yang Korang Mesti Beli?


  • Total voters
    0

arjunawan

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2009
Messages
875
Reaction score
26
Points
20
Salam semua... tak reti lah nak buat thread yang ada poll... So kat bwh ni kwn nak tahu frozen food mana yang korang mesti beli?

1. Kuih : karipap
donut
pau
samosa
kasturi (ke dia panggil apa... yg kacang ijau tu)

2. Western Food : chikcen chop
lamb chop
fish n chips
beef steak

3. Otak-otak

4. Roti canai

5. Murtabak

TQ yer.... kwn nak buat survey. Nyatakan jugerk... tinggal di luar bandar ke bandar... TQ... :)cgrock
 
Sponsored Post

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,268
Reaction score
526
Points
176
aku selalu beli frozen hotdog...ayam goreng...nugget..wedges, hash brown

*aiskrim pun bole dikira frozen food tak? ini lagi selalu aku beli
 

arjunawan

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2009
Messages
875
Reaction score
26
Points
20
aku selalu beli frozen hotdog...ayam goreng...nugget..wedges, hash brown

*aiskrim pun bole dikira frozen food tak? ini lagi selalu aku beli
oh tq kerana bg info tuh... lupa lak nak letak segala hotdogs, burgers etc
 

musashibest

Active Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
1,375
Reaction score
4
Points
25
apa kata tambah lagi option untuk poll tu..sosej, daging burger, filament(ketam) dll.
 

arjunawan

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2009
Messages
875
Reaction score
26
Points
20
wah setakat ni western frozen food ni mendahului nih... nak ker korang beli and sediakan sendiri western food ni?
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
den selalu beli ayamas red hot, redhot ayamas ngan ayam redhot ayamas (ayam goreng) :D
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
aku selalu beli frozen hotdog...ayam goreng...nugget..wedges, hash brown

*aiskrim pun bole dikira frozen food tak? ini lagi selalu aku beli
samale ngan tok... tapi jangan lupa tok pun penjual frozen food .. oblong burger... saper nak leh ler order ngan tok
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
aku lak suka produk ramlee dan marina.. drummet wing ramlee dan marina tu memudahkan kerja bini aku di rumah :"> :"> :"> rasa pun sedap dan lazat dimakan.. nyam nyam :)) :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register