Freegate Dulu Free Kini Kena Bayau....

CG Sponsors




tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,207
Reaction score
828
Points
176
Kepada pengguna2 yang suka bypass proxy yang menggunakan Freegate kini telah dikenakan bayaran:(:)(:)((... maknanya lepas ni payahler nak tengok youtube, iphotobucket dan apa2 sahajelah:(:)(( .. so kalau korang korang ada alternatif lain please share here:D
 
Sponsored Post

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
patut la start 2009 ni xleh nak guna freegate lg dah:((
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,207
Reaction score
828
Points
176
tula marah pun adaer sakit hati pun adaer... takde alternatifker :mad:
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
ultrasurf tak try?
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,207
Reaction score
828
Points
176
ultrasurf tak try?
bagi link boleh... selalunya bila link menggunakan link website payah... terutama yang kaki download cam tok ni... sebab tulah setakat ni freegate yang baik... walaupun kengkadang dia buat hal...
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
lepas ni takleh pgl freegate dah..
kena pgl notsoFreegate kikiki..
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
bagi link boleh... selalunya bila link menggunakan link website payah... terutama yang kaki download cam tok ni... sebab tulah setakat ni freegate yang baik... walaupun kengkadang dia buat hal...
bule download trus kat sini
try dlu tgk.. mne tau kot2 lepas :">
 

sukaforum

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2009
Messages
137
Reaction score
2
Points
15
tak pernah pakai freegate..ader sesapa bleh terangkan secara details tak tak kegunaan freegate ni?
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
freegate ni adalah pintu pagar yang tak berkunci.. :D
namun akhir2 ni.. kena beli beli kunci tu.. seblum ni free je..

software bypass proxy :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register