Free:Web Template

CG Sponsors




Sponsored Post

nokaki

Active Member
Joined
May 26, 2008
Messages
2,159
Reaction score
2
Points
25
sy tak reti nk tukar template
samada web atau blog
bila sy paste code kt edit html
error :eek:

da sapa2 nk kongsi ilmu. tq
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Tumpang post gak kat sini....
Ada template yg telah saya download kelmarin.... :D
 

ujikaji1

Fun Poster
Joined
Oct 25, 2007
Messages
417
Reaction score
8
Points
25
Tumpang post gak kat sini....
Ada template yg telah saya download kelmarin.... :D
saiz template ni besar sikit.saya nak buang fail2 yang kurang berguna dalam template ,tapi rasa mcm rugi pulak kalau dibuang
 

ijamidayu

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
188
Reaction score
0
Points
10
sy tak reti nk tukar template
samada web atau blog
bila sy paste code kt edit html
error :eek:

da sapa2 nk kongsi ilmu. tq
bro kena upload ke webblog bo dulu..Then baru leh tukaq..
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
saiz template ni besar sikit.saya nak buang fail2 yang kurang berguna dalam template ,tapi rasa mcm rugi pulak kalau dibuang
memang besar jugak....
kebanyakan yg ada dalam template tu... segalanya ada dalam setiap template yg dibekalkan....
namun, semuanya itu berguna.....
kalau dah habis download, delete je mana yg tak perlu.... :)
 

BioForge

Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
1,031
Reaction score
1
Points
55
ada tak template utk web site sekolah atau education....
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
ada tak template utk web site sekolah atau education....
Sebenarnya template yg ada tu, untuk personal & bisnes...
tapi saya chilok satu tu & modified untuk jadikan sebagai front page web sekolah saya..... :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register