Free Ragnarok Online boleh main dalam Android!

CG Sponsors




Kaizen5555

Legendary Member
Joined
Feb 5, 2014
Messages
13,146
Reaction score
161
Points
123
banyak cara bro. salah 1 cara buat fee wajib RM5-RM10 sebulan untuk 1 ID untuk maintain server. bagi sebulan free untuk test server. bulan seterusnya baru bayar fee. biasanya betul2 player takda masalah bayar kalau server best. kedua setiap quest godly ada tambahan item wajib GM's item RM10 ke. so setiap godly item tak kira apa jenis sekali pun kena beli GM's item ni. ketiga buat lah id donater pada siapa yang nak. RM10 , RM50 , RM100. tapi donater ni hanya dapat kelebihan apa yang aku ada tulis dah post sebelum ni. aku bukan tak nak buka server ni tapi aku tak reti. nak jaga dari player kena hack. dapat pulak player dari indon suka hack barang orang. so basically gm ni kena pandai bab hacking2 ni. kena rajin pantau server. kena pandai tulis script. tengok je dota bro macam mana boleh hidup.
yg tu aku stuju...rm5~10 sebulan..aku ok je...
 
Sponsored Post

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,839
Reaction score
294
Points
141
boleh cuba ni game paling popular dlm sejarah dunia
 
Sponsored Post
Top
Log in Register