Free Ragnarok Online boleh main dalam Android!

CG Sponsors




mutanic

Super Active Member
Joined
May 24, 2009
Messages
5,537
Reaction score
212
Points
73
WARNING : full cliet size is 2.54GB

* pastikan ada space yg mencukupi
 
Sponsored Post

narutoreader

Active Member
Joined
Feb 3, 2014
Messages
1,105
Reaction score
7
Points
35
tu wing of butterly kot huhu .. wing of fly yg warna itam tu ha..

berry mmg ssh cari, telan mastela je utk mvp.. ni jenis yg sabar la hehe
yang wing of fly yang hitam random je warp nya. maksud aku @warp ni utk specified location. contoh kita tengah up level dekat amatsu. amatsu ni antara location orang nak cari duit. tiba2 terjumpa incantion samurai. location pulak belah hujung2 map. ko tukar character kena pergi warp dulu. sampai kat situ baru boleh pakai wing of fly. tu pun nasib klu 10 kali tekan sampai tempat yang kita nak. kalau ada @warp kita boleh masuk kan terus location longitud latitud tempat kita jumpa mvp tu. so directly dari prontera terus ke mvp tu. mvp ni berebut kalau orang tau. sebab tu aku gm2 private server ada sekarang vuduh buat pulak mvp room. so mvp berlambak dan senang lah nak kad jatuh. tak silap aku dulu2 punya, sehari dekat 1 tempat tu 3-4 kali je mvp keluar. produk kurang tapi permintaan tinggi so jadi rare la
 

narutoreader

Active Member
Joined
Feb 3, 2014
Messages
1,105
Reaction score
7
Points
35
tulaa.. ak dulu on9 je farm elu/ori/berry/seed .. dapat uet bli card.. hahaha.. lpas tu jual kat membe masyuk
pada aku server yang stabil max lvl 150, tapi paling bagus 99 je. tapi nak naik level bukan senang lah. equipment rate jatuh pun paling tinggi 5%. rate jatuh kad 0.01%. server jenis open untuk player jual beli. ni baru best nak main.
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,513
Reaction score
559
Points
126
pada aku server yang stabil max lvl 150, tapi paling bagus 99 je. tapi nak naik level bukan senang lah. equipment rate jatuh pun paling tinggi 5%. rate jatuh kad 0.01%. server jenis open untuk player jual beli. ni baru best nak main.
lvl 99 mmg setuju.. tp kalo takde org donate..sakit gak gm nak maintain server.. kang dah kuat2 ..server ttp pulak .. nanges
 

narutoreader

Active Member
Joined
Feb 3, 2014
Messages
1,105
Reaction score
7
Points
35
lvl 99 mmg setuju.. tp kalo takde org donate..sakit gak gm nak maintain server.. kang dah kuat2 ..server ttp pulak .. nanges
banyak cara bro. salah 1 cara buat fee wajib RM5-RM10 sebulan untuk 1 ID untuk maintain server. bagi sebulan free untuk test server. bulan seterusnya baru bayar fee. biasanya betul2 player takda masalah bayar kalau server best. kedua setiap quest godly ada tambahan item wajib GM's item RM10 ke. so setiap godly item tak kira apa jenis sekali pun kena beli GM's item ni. ketiga buat lah id donater pada siapa yang nak. RM10 , RM50 , RM100. tapi donater ni hanya dapat kelebihan apa yang aku ada tulis dah post sebelum ni. aku bukan tak nak buka server ni tapi aku tak reti. nak jaga dari player kena hack. dapat pulak player dari indon suka hack barang orang. so basically gm ni kena pandai bab hacking2 ni. kena rajin pantau server. kena pandai tulis script. tengok je dota bro macam mana boleh hidup.
 
Last edited:

cheesey

Freshie
Joined
Dec 10, 2015
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
aku denel235. kenapa ada masalah ke? Perh tadi gm summon mvp dopel dengan turtle general, senak nak bunuh. Best bro!
 

denel235

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2013
Messages
611
Reaction score
6
Points
15
aku denel235. kenapa ada masalah ke? Perh tadi gm summon mvp dopel dengan turtle general, senak nak bunuh. Best bro!
ko bagi link.. ak nak donload asik blank je.. n masalah 1lg besar sgat hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register