BTC USD 49,483.3 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Free Premium Akaun Rapidshare, jom download movie dll guna rapidshare primium free

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
1 klik link ni

http://www.freepremiumaccounts.com/?r=151530

2. then register akaun.

3. then cari refferal 6 orang

4.insyaallah dapat

5 bila dah dapat boleh la dload x da had limit

6. link movie :http://www.rapidsharecinema.info/

p/s:cari org bwh cukup 6 baru leh download dr rapidhsare premium..laju wooo....klu nak free 3 bulan pun ada...tp kna cari 16 org...aku regis yg 1 bulan je....sj nak test...so register la ikut link tu n promot kat kwn2...

nak tambah sikit lagi...
aku pon baru register ni..
kpd yang dah register tu korang kena complete offer yang diberikan tu...

klik butang offer sebelah status tu dan ikut apa yang disuruh...
 
Last edited:
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,218
Reaction score
833
Points
176
bagus ni... skang ni dah macam2 caranya... tok dah pakai yang paid punya....:D
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
1 klik link ni

http://www.freepremiumaccounts.com/?r=151530

2. then register akaun.

3. then cari refferal 6 orang

4.insyaallah dapat

5 bila dah dapat boleh la dload x da had limit

6. link movie :http://www.rapidsharecinema.info/

p/s:cari org bwh cukup 6 baru leh download dr rapidhsare premium..laju wooo....klu nak free 3 bulan pun ada...tp kna cari 16 org...aku regis yg 1 bulan je....sj nak test...so register la ikut link tu n promot kat kwn2...
ko da dapat atau baru-baru nak pomot??
jwb dgn jujur
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
da dapt tu konsi la yer hehhehee
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
ko da dapat atau baru-baru nak pomot??
jwb dgn jujur

aku baru nak promote lah... kan dah cakap kat atas tu aku register yang 1 bulan..
tapi belom dapat lagi pasal refferal belom cukup 6 orang...
nak cuba benda free ni.....
jom ramai2 register
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
aku baru nak promote lah... kan dah cakap kat atas tu aku register yang 1 bulan..
tapi belom dapat lagi pasal refferal belom cukup 6 orang...
nak cuba benda free ni.....
jom ramai2 register
hahaha..jwpn aku.. ko kena scam
 

hafislife

Junior Member
Joined
Nov 19, 2008
Messages
60
Reaction score
0
Points
6
kenapa pulak???

betullah apa yg dr alban tu cakap rasenya.

ape yg aku nampak, 95% kemungkinan phishing..tengok jelah dia mintak email akaun+password. kalu guna email+pasword same utk paypal, nasib la jawabnya.:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register