BTC USD 37,902.3 Gold USD 1,801.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Free ebook: Rahsia jutawan internet

nasa_nyer

Junior Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
69
Reaction score
0
Points
11


Salam sejahtera, saya selalu ingin berkongsi ilmu percuma kepada anda untuk membantu anda mencari wang sampingan melalui internet. Untuk makluman anda secara jujur, internet merupakan lubuk wang yang amat istimewa. Kita cuma perlukan tektik dan kesabaran untuk berjaya dan di dalam dunia maya ini, risikonya tetap ada. Dan saya di sini sekiranya berkesempatan, akan terus berkongsi ilmu jana wang internet ini secara percuma untuk anda. Secara tidak langsung, risiko kerugian wang akan berada di tahap sifar.

Untuk kali ini saya ingin berkongsi sebuah ebook percuma tulisan Ammar Zahar, seorang usahawan internet (IM) terkemuka di dunia cyber atas kejayaan beliau memperoleh pendapatan dari internet. Sebagai tanda penghargaan, beliau telah mengedarkan ebook percuma mengenai rahsia penjanaan wang internet merangkumi cara mengekalkan blog di tangga teratas ranking google, cara menghasilkan jualan sehingga 5000 unit dengan ebook yang tiada kaitan dengan cara buat duit, cara efektif menjual produk MRR dan rahsia usahawan internet mendapat wang sehingga 6 angka tanpa produk.

Anda boleh download ebook ini secara percuma. DIULANGI. PERCUMA. Caranya mudah, anda klik banner (gambar buku) di atas, isikan nama dan email dan ebook tersebut akan terus dihantar melalui email anda. Bukan itu sahaja, anda akan mendapat komisen sebanyak RM 0.25 untuk setiap unit ebook sekiranya anda turut mengedarkan ebook ini seperti saya. Tapi perlu daftar affiliate percuma dulu. Menarik bukan?

Saya rasa cukup setakat ini, selamat memperoleh ilmu percuma dan selamat menjana pendapatan dari alam internet.

P/S: Harap MOD & WM jangan lock atau delete post ini kerana saya ingin berkongsi ilmu. Lagipun ebook ini percuma. Jangan pandang serong terhadap pendapatan melalui internet. Ada yang telah berjaya.
 
Sponsored Post

www.kursuson9.com

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Jangan pandang serong terhadap pendapatan melalui internet. Ada yang telah berjaya.

good.. last words ni saya suka...ramai yg masih belum bejaya disebabkan teknik yang digunakan tidak berkesan.
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,627
Reaction score
265
Points
131
banyak betul ebook jadi jutawan. nasib baik yg ni free jer :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register