Free Directory Submissions - Improve Traffic & Pagerank

CG Sponsors




fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136


Kepada yang baru buat blog , korang boleh add blog korang secara rawak di www.submitterbot.com .

INFO MENGENAI SUBMITTERBOT

1.Merupakan semi automatik submission tool
2.Directories yg ada dlm submitterbot nih banyak mempunyai pagerank yang tinggi

Tujuannya sudah tentu untuk tingkatkan traffik dan juga pagerank.

Selamat mencuba.



Kalau korang ada alternatif yg mempunyai servis seperti submitterbot , janganlah malu-malu share untuk semua ya..
 
Last edited:
Sponsored Post

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136




Setiap kali anda membuat post baru di blog , pastikan anda menghantar post tersebut ke social bookmarking.

Ada cara yg lebih mudah untuk submit post anda iaitu menggunakan socialmarker.


Dulu aku selalu guna servis nih. Memang mantap , korang boleh pilih nak add ke dofollow atau lain2.
 
Last edited:

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
ini mmg 661 dir ek? PR brape2 tu tau tak?

so...yg hang punya dah PR brapa dah faza?
 

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
aku punye baru PR1... PR jatuh sebab lama x amik pot...
owh...ini salah satu nak build up balik la ni ek?
huhu...hurmm...comenting do follow tak wat ker?:D

biasanya ko rajin sikit
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
owh...ini salah satu nak build up balik la ni ek?
huhu...hurmm...comenting do follow tak wat ker?:D

biasanya ko rajin sikit
betul tuh..tgh rajin2 skang neh...
 
Last edited:

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
ok tt...
sia nak terjun sini jugak.... :D
 

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
hurmmm...apa beza klau submit ke web search?huhu..
 

azmimazda

Super Active Member
Joined
Jan 30, 2007
Messages
6,317
Reaction score
1
Points
65
thanx TT for sharing nice info... aku dh try tgk camna...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register