BTC USD 61,126.1 Gold USD 1,793.52
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(Tips & Tricks) free android app for download

mytikus

Freshie
Joined
Jul 17, 2010
Messages
13
Reaction score
2
Points
8
kita ada wat android app tp cuma tested on emulator and not on real device sb kita takde phone android.
so sesape yg nak download .apk file bleh pergi ke http://www.mytikus.com/android_buduroid.htm

so far ada 2 app yg kita release beta version:-
1) MapMe (locate user)
2) TraffiCam (utk snap pic guna traffic camera yg ada kat mesia)

klu app takbleh jalan bleh email us so we can fix sb app tu cuma diuji guna emulator mmg jalan, tp tak tau la on real device ok ke tak. app pree saje.
 
Sponsored Post

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Yang TrafficCam tu camane boleh guna traffice camera kat lampu isyarat tu
Mmg bole access mcm tu je ke?
 

geomak

Freshie
Joined
Dec 6, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Lovely site, Very impressive from this post.
Thanks for sharing this nice information and tips. Great software and other features.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register