Francais Futsal Dengan Sport Planet..ada ape tahu?

CG Sponsors




narutokun

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2006
Messages
3,506
Reaction score
3
Points
25
Salam semua..

Aku minat sangat nk bukak tmpt futsal..
guna brand Sport Planet..cuma aku xtau mcm mana..
bape kos permulaan? SP akan sapot semua kan?
kire kita akan bayar bulan2 pada mereka
sampai abis hutang..then adakah SP akan
amik % dari keuntungan kita..
ada sape2 tau tak procedur dia...really interested..
 
Sponsored Post

acey9

Fun Poster
Joined
Jun 30, 2008
Messages
283
Reaction score
0
Points
10
cuba try surf lmn web dia...aku rs ada...leh ty kt c2 nanti...
 

narutokun

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2006
Messages
3,506
Reaction score
3
Points
25
detail tak complete...
yg aku tau modal mula2 dlm 25k...
yg lain dorg bayar..cume kite
nk byr balik pada dorg tu yg aku xtau..
aku tanye kat sini kot2 ada yg tau pasal SP ni.. :D
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,243
Reaction score
33
Points
40
bro. aku pun berminat nak buka futsal. maaflah tapi setahu aku kalo kita franchise surenya kena byr mahal kat depa. naper x wat sendiri je. brand & nama company sendiri.
 

hafizuka

Super Active Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
6,956
Reaction score
260
Points
81
saya tahu tapi saya malas nak tulis huhuhhu

email je kat orang kat website dia tu nanti dia email info apa semua

leh buat loan PNS
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Apa pun tempat paling utama klau nak biz nie..
 

owndferra

Active+ Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
4,215
Reaction score
37
Points
30
Salam semua..

Aku minat sangat nk bukak tmpt futsal..
guna brand Sport Planet..cuma aku xtau mcm mana..
bape kos permulaan? SP akan sapot semua kan?
kire kita akan bayar bulan2 pada mereka
sampai abis hutang..then adakah SP akan
amik % dari keuntungan kita..
ada sape2 tau tak procedur dia...really interested..
ok aku pernah call SP ni tnye camner nak jd franchisee diorang..
ok utk dptkan lesen diorang ko kene byr 30k..
then tapak ko kene cari sendiri,diorang ade bg laa range harge yg ok if ko nak sewa tapak kilang..
pastu propose kat diorang..
diorang akan nilai sama ade tmpat tu ok ke idak..
kos utk setup dr 50k ke 800k depends laa ngan ape yg ko nak..
pastu nak kene ade bpe eyk dlm acc utk rolling...
pastu diorg kate amik mase 18bln secepat2nye utk ko rolling modal then baru ko mkn untung..
pastu if ko dh jd franchisee diorg,ko akan dihantar utk kursus manage futsal tu..
ni je yg aku igt..aku tnye bende ni mase tu tgh tahun 2008..
 

narutokun

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2006
Messages
3,506
Reaction score
3
Points
25
ok aku pernah call SP ni tnye camner nak jd franchisee diorang..
ok utk dptkan lesen diorang ko kene byr 30k..
then tapak ko kene cari sendiri,diorang ade bg laa range harge yg ok if ko nak sewa tapak kilang..
pastu propose kat diorang..
diorang akan nilai sama ade tmpat tu ok ke idak..
kos utk setup dr 50k ke 800k depends laa ngan ape yg ko nak..
pastu nak kene ade bpe eyk dlm acc utk rolling...
pastu diorg kate amik mase 18bln secepat2nye utk ko rolling modal then baru ko mkn untung..
pastu if ko dh jd franchisee diorg,ko akan dihantar utk kursus manage futsal tu..
ni je yg aku igt..aku tnye bende ni mase tu tgh tahun 2008..
18 bulan kire ok la kot..rasa boleh lagi..
aku memang sgt2 berminat..nk guna nama dan brand sendiri
memang boleh..tapi modalnya pak..hehe

setakat 30k nk lesen tu ok lagi..kalau dah sampai
2-3 ratus ribu..mane nk cekau..loan susah dpt..
so jalan terbaik franscais aje la..ok ape..ada nama..hehe

neway thanks bro for info..
ada lain2 x? :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register