Foto2 pulau sampah buatan di Maldive.

Recommended Brokers


percumaforex

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2012
Messages
7,542
Reaction score
83
Points
70
kalau kutip jual kat recycle ni untung dapat puluhan ribu ni
 
Sponsored Post

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
386
Points
136
Salam..Pulau nie memang betul INDAH, air jernih & tenang. Aku dah kesana skali dulu tahun 2008 kalau x silap. Maldive island terdiri daripada gugusan kecil pulau pulau atau di panggil atol atol..dia org memang dedicate satu pulau as trash field sebab x cukup tanah. Yg paling kelakar sorang kawan aku penduduk tempatan beritahu goverment dia org tgh cari mana mana negara yg nak jual tanah di daratan sebab setiap tahun paras air meningkat & semakin tenggelam negara MALDIVES.
ooo kena tambak laut la buat tanah sendiri
 

sangbogol

CG Top Poster Club
Joined
Dec 12, 2007
Messages
25,135
Reaction score
47
Points
120
napa jadi macam ni tiada penguatkuasa ke pantau
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,898
Reaction score
94
Points
125
botol plastik bukan leh kitar semula ka?
leh jual kot..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register