Foto Bugil Di Internet - Ayu Tak Mahu Bawa ke Mahkamah

CG Sponsors




NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101





JAKARTA: Pemenang program realiti mencari pasangan hidup Take Me Out Indonesia, Ayu Oktasari tidak mahu membawa kes penyebaran gambar seksinya di internet ke mahkamah atau membuat laporan kepada polis walaupun mendakwa dirinya difitnah.

Sebaliknya, model itu menyerahkan sepenuhnya kepada Tuhan dan berdoa supaya mereka yang menyebarkan fitnah itu diberi petunjuk.

“Saya tidak akan membuat laporan polis atau mengambil tindakan mahkamah. Tunggulah balasan di akhirat nanti. Saya doa moga orang yang melakukannya diberi petunjuk,” katanya ketika ditemui di Jakarta Selatan.

Web berita Waspada melaporkan, beberapa gambar separuh bogel Ayu muncul di internet hanya beberapa hari sebelum beliau bersama seorang lagi pemenang yang menjadi pasangannya dalam rancangan itu, Egy, dijadualkan bertunang. - Agensi




gugel je ...jumpa pic yg disyaki..:D
 
Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
tp muka cam dia jew..huh
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
sapa nih..xpenah denga..tapi sek ssiial
 

kOmAnDeR

Active+ Member
Joined
Mar 28, 2007
Messages
2,658
Reaction score
14
Points
25
Pic cam kt atas tu ker...or ader yg lbih ngap! ngap! lg huhuhu
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
pic bugil kena gugel sendiri k
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
dah gugel..jumpa sensored je..ada pun pic kecil..xhot mane..hehe
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
dah gugel..jumpa sensored je..ada pun pic kecil..xhot mane..hehe
ada 10 keping..saiz wallpaper..:))
kena pandai carik
 

kOmAnDeR

Active+ Member
Joined
Mar 28, 2007
Messages
2,658
Reaction score
14
Points
25
alaa NEMO ltak jer kjap kt siggy kor tu pastu delete ler blik xper pagi2 ni org xramai lg huhuhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register