BTC USD 49,765.9 Gold USD 1,825.02
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Forums Jomheboh.net

nagagila

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2008
Messages
549
Reaction score
23
Points
15
Aku baru siap buat Forum Jomheboh.net, aku bercadang nak buat tempat Classifieds & Advertisements sahaja.. apa candangan korang..

:-? :-? :-? :-?
 
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
good luck bro....
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
buat je...nanti aku iklan kat situ..ko jgn letak bayaran plak...xlaku forum ko kang.
 

nagagila

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2008
Messages
549
Reaction score
23
Points
15
ada cadangan kategori tak.. nanti aku telak kedai korang sub forum
 

nagagila

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2008
Messages
549
Reaction score
23
Points
15
bro notrexdame, aku tak charge apa kat korang.. tapi korang bagi idea je kat aku..
aku ingat nak buat tempat jual barang sahaja.. apa cadangan ko..
rugi kalau tak buat apa dgn domain ni...

kalau kat google... ko taip jomheboh. list ada kat first page tu...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register