ForexCopy Instaforex

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.10763
USD / JPY
107.473
GBP / USD
1.2317
USD / CHF
0.96379
USD / CAD
1.37886
EUR / JPY
119.041
AUD / USD
0.66286

CG Sponsors




Sponsored Post

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,444
Reaction score
826
Points
566
Owh macam tu,ada cara lain pemilihan akaun instaforex yang boleh dicopy tak tuan
antara lain boleh tengok nilai profit harian sampai bulanan, bilangan trade, kaedah trading digunakan dan rating dari instaforex . itu cara untuk analisis akaun instaforex PAMM
 

||||||

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,532
Reaction score
241
Points
123
antara lain boleh tengok nilai profit harian sampai bulanan, bilangan trade, kaedah trading digunakan dan rating dari instaforex . itu cara untuk analisis akaun instaforex PAMM
sy setuju dengan saranan tuan, sy pun biasanya akan lihat harian dan bulanan untuk mendapatkan idea sama ada manager instaforex tersebut sesuai atau tidak dengan modal saya
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,444
Reaction score
826
Points
566
sy setuju dengan saranan tuan, sy pun biasanya akan lihat harian dan bulanan untuk mendapatkan idea sama ada manager instaforex tersebut sesuai atau tidak dengan modal saya
trader juga boleh melihat open trade yang seang dibuka dan tutup jika dibenarkan melihat oleh manager instaforex forexcopy.
 

The Maut

Active+ Member
Joined
Jul 19, 2019
Messages
2,838
Reaction score
72
Points
40
sy setuju dengan saranan tuan, sy pun biasanya akan lihat harian dan bulanan untuk mendapatkan idea sama ada manager instaforex tersebut sesuai atau tidak dengan modal saya
Same with me too. Amat penting penilaian yg tepat sebelum membuat sebarang decision.
 

||||||

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,532
Reaction score
241
Points
123
Same with me too. Amat penting penilaian yg tepat sebelum membuat sebarang decision.
profit tahun2 dia tu sy kurang pentingkan sbb sy target akaun instaforex growth bulanan sahaja
 

Marshal997

Freshie
Joined
Mar 26, 2020
Messages
28
Reaction score
21
Points
8
Yes
Carigold is doing a great work here.
Am happy been in this investment platform.
Let's start introducing people atleast two persons weekly.
It worth it.
Carigold is an online business.
It depends on the package you wish to venture.


Punya la ganas manager dari Malaysia ni. Tak sampai setahun dia dah berjaya mengumpul hampir $1 juta usd dengan hanya menggunakan $5000 usd sebagai modal. Ramai juga followers Instaforex dia.
Pengikut ForexCopy



Sistem ForexCopy oleh InstaForex menyediakan para pelabur dengan pelbagai perkhidmatan kewangan yang unik. Dengan menggunakan pendekatan revolusi dalam pelaburan dalam projek yang mempunyai hasil yang tinggi dan menimbang semula prinsip-prinsip asas penyelesaian pembayaran antara pedagang dan pelabur, InstaForex telah membangunkan sistem ForexCopy, perkhidmatan belum pernah berlaku sebelum ini dalam broker atas talian.

* Sistem ForexCopy membenarkan penyalinan pesanan atas talian yang dibuka oleh pedagang yang berjaya. Risiko kerugian dapat dikurangkan dengan menyalin perdagangan beberapa pedagang dan menggunakan kombinasi strategi mereka berdasarkan analisis teknikal dan asas.
* Para pengikut ForexCopy tidak memindahkan wang mereka kepada pedagang. Wang itu kekal pada akaun dagangan pengikut di bawah kawalannya. Oleh itu, pengikut tidak perlu meminta bayaran balik dari akaun pedagang.
* Pengikut boleh memilih perdagangan untuk menyalin tawaran dagangan. Pilihan ini terbukti berkesan apabila pengikut ingin mengurangkan risiko 1 hingga 1 penyalinan atau apabila pengikutnya tidak mempunyai wang yang cukup untuk menyalin semua dagangan.
* Sistem ForexCopy membolehkan pengikut memilih pasangan mata wang untuk disalin. Parameter ini ditetapkan oleh pengikut yang melanggan pesanan pedagang. Para pengikut sentiasa boleh menukar senarai instrumen tanpa membatalkan langganan.
* Apabila melaraskan parameter langganan diteruskan, pengikut boleh menetapkan julat jumlah dagangan. Pilihan Lot Diapason membolehkan pengikut hanya menualin perdagangan yang jatuh ke dalam julat yang ditetapkan (jumlah minimum dan maksimum) dan memohon logik yang akan mengawal penyalinan apabila jumlah maksimum dan minimum melebihi. Parameter Lot Tetap membuka semua dagangan yang disalin dari akaun pedagang bagi jumlah tetap.
* Selain daripada instrumen mata wang,pilihan binari Forex juga boleh didapati untuk menyalin dalam sistem ForexCopy. Penyalinan option berdasarkan nisbah penyalinan dengan nilai nominal option dalam julat $ 1-1,000.
* Pengikut sistem ForexCopy membayar pedagang dengan hanya untuk tawaran yang menguntungkan. Tambahan pula, keuntungan harus melebihi jumlah komisen yang dibayar oleh pengikut kepada pedagang untuk menyalin pesanan. Para pengikut tidak akan membayar untuk kehilangan perdagangan. Kaedah sedemikian nikmat pengikut dan melindungi kepentingan mereka.
* Jika pengikut memilih komisen harian, ia membayar kepada pedagang setiap hari kecuali hari pasaran Forex ditutup pada hari cuti (25 Disember dan 1 Januari) atau hujung minggu (Sabtu dan Ahad). Seorang pedagang boleh memilih pengiraan komisen jenis ini berdasarkan strategi yang digunakan dalam perdagangan.
* Penyalinan perdagangan boleh dibebaskan kepada para pengikut jika pedagang ForexCopy menetapkan komisen bagi lot yang didagangkan, yang dibayar oleh InstaForex.

Untuk mula menyalin perdagangan, pengikut sepatutnya daftar akaun nyata pada mana-mana pelayan InstaForex dan mendaftar dengan sistem ForexCopy sebagai pengikut. Selepas melakukan pendaftaran, pengikut boleh melihat melalui senarai pemantauan dan menyalin istilah, yang pedagang tetapkan untuk menyediakan perkhidmatan mereka. Para pengikut juga mendapat peluang untuk menetapkan parameter langganan untuk setiap pedagang dengan memilih pasangan mata wang dan skala penyalinan perdagangan.

Parameter langganan ditetapkan untuk setiap pedagang secara individu dan boleh ditukar tanpa membatalkan langganan. Sekiranya seorang pedagang mengubah pilihan pembayarannya, langkah ini tidak akan mempengaruhi pengikut, yang telah melanggan pedagang ini. Sistem ini melindungi para pengikut terhadap sebarang pembetulan yang dibuat oleh pedagang berdasarkan budi bicara mutlaknya dan menjamin syarat-syarat menyalin yang diterima oleh pengikut akan dipenuhi.

Sistem ini secara automatik sepenuhnya dan tidak memerlukan sebarang tindakan tambahan dari pengikut. Setelah pedagang meluluskan langganan, pengikutnya mungkin perlu menunggu kira-kira 15 minit sehingga sistem ForexCopy siap menyalin pesanan pedagang. Setiap pengikut boleh memantau statistik perdagangan dan baki akaun dalam Kabinet Pelanggan.

Semua pilihan yang disalin dalam sistem ForexCopy dipaparkan di halaman bahagian Forex Option dalam Kabinet Pelanggan anda.

Bergantung pada pilihan pembayaran, pedagang menerima komisen pada akhir hari atau selepas langganan telah dibatalkan. Pedagang boleh memilih komisen harian dan menerima komisen setiap hari, atau komisen per perdagangan dan menerima komisen untuk setiap perdagangan yang menguntungkan selepas pengikutnya membatalkan langganan. Mana-mana komisen dikreditkan secara automatik tanpa tindakan tambahan yang diperlukan. Kedua-dua pedagang dan pengikut boleh memantau jumlah komisen semasa yang akan dibayar secara atas talian.

Pengikut sistem ForexCopy boleh meningkatkan profil mereka dan menjadi pedagang dengan hak untuk menyalin pesanan pedagang lain. Untuk membolehkan pilihan ini, mereka memilih parameter yang sepadan dalam Profil. Selain itu, akaun pengikut yang dinaik taraf akan dimasukkan ke dalam senarai pemantauan sistem ForexCopy.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register