ForexCopy atau Sistem PAMM - Yang Mana Lagi Bagus?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.10889
USD / JPY
109.646
GBP / USD
1.31381
USD / CHF
0.96790
USD / CAD
1.31597
EUR / JPY
121.586
AUD / USD
0.68744

CG Sponsors




jo.anne

Freshie
Joined
Jun 23, 2016
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
Korang rasa? Mana satu nak pilih? Mana satu yang terbaik,boleh bagi pulangan bagus?
 
Sponsored Post

khalsh

Freshie
Joined
Jun 24, 2016
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
Korang rasa? Mana satu nak pilih? Mana satu yang terbaik,boleh bagi pulangan bagus?
Mana satu terbaik? Dua2 takyah nak pening kepala pikir pasal chart atau nak tengok news. Dua2 bergantung pada orang lain la senang cite. Yang penting, kena tahu, kalau nak copy, trade dia bagus tak? Atau kalau PAMM, kena cari PAMM manager yang bagi pulangan tinggi dan jugak boleh manage akaun kita dengan baik. Cuma nak kongsi pendapat je... Tak terrer sangat pun. Peace yo!
 

IFX_Ipoh

Active Member
Joined
Oct 14, 2013
Messages
2,221
Reaction score
2
Points
25
Korang rasa? Mana satu nak pilih? Mana satu yang terbaik,boleh bagi pulangan bagus?
Ok, untuk pengetahuan, ForexCopy ni kita ikut dan tiru perdagangan pedagang-padagang yang berjaya. Manakala, sistem PAMM pula adalah di mana sama ada kita bagi akaun dagangan kita untuk didagangkan oleh PAMM manager, atau kita yang jadi PAMM manager dan tradekan akaun orang lain. Kedua-duanya mempunyai kelebihan masing-masing.
 

honey.sya

Freshie
Joined
Jun 24, 2016
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Mana satu terbaik? Dua2 takyah nak pening kepala pikir pasal chart atau nak tengok news. Dua2 bergantung pada orang lain la senang cite. Yang penting, kena tahu, kalau nak copy, trade dia bagus tak? Atau kalau PAMM, kena cari PAMM manager yang bagi pulangan tinggi dan jugak boleh manage akaun kita dengan baik. Cuma nak kongsi pendapat je... Tak terrer sangat pun. Peace yo!
Pada saya, dua2 pun sama je... nak kena tahu orang yang betul2 boleh bagi hasil yang bagus... :cool:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register