ForexClub - sape ade pengalaman gune broker nie

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21565
USD / JPY
103.723
GBP / USD
1.3728
USD / CHF
0.887
USD / CAD
1.27235
EUR / JPY
126.090
AUD / USD
0.7734

CG Sponsors




roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
Salam kepada semua warga carigold

ade tak trader kat carigold gune broker nie untuk trading forex?
broker nie member NFA/CFTC (US)
NFA ID : 0358265
lepas tuh dia provide 2 account, "Expressfx" dan "ClassicFX"

www.fxclub.com

ExpressFx

Zero-spreads
No Swaps
No Re-quotes
Pay just $0.4 for every $1,000 traded
Get instant commission refunds on non-profitable trades

Use Dow Jones news, candle charts and Stop/Limit orders

soalan saya disini ape maksunya perkataan yg sy bold kat atas?
cth la kite trade 1 pip = 1usd, berapa byk pulak komisen yg dia ambik?
ade sigu atau org lame yg blh share tak?

nampak komisen dia ambik murah jer,

ape komen korang?
 
Last edited:
Sponsored Post

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
sy plan nak deposit USD1K nak tgk mcm mana,

kalau sy open 1pip = 1usd,
sy close 10pips = usd10
so diorg akan ambik komisen $0.40kan?

betul ke?

sy prefer experessfx,

kalau classifx ade spread
 

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
Tapi muka depan website simple macm Hyip je
boleh terangkan tak kenapa anda cakap macam hyip?

broker nie recomended dari forex factory,
xkan forexfactory pon nak scam org?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register