BTC USD 47,606.2 Gold USD 1,753.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Forex newbies, nak belajar, masuk sini

Sponsored Post

okawa

Fun Poster
Joined
Jul 16, 2008
Messages
453
Reaction score
10
Points
15
ni yang payah nak cakap ni..
masuk kursus pun bukan semua yg terus pandai.
semua dari experience.
 

tahir85

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
1,243
Reaction score
134
Points
33
ni yang payah nak cakap ni..
masuk kursus pun bukan semua yg terus pandai.
semua dari experience.

nak trade forex. mula2 sekali kena la ada sistem trading boleh profit. lepas tu baru fokus dengan money managemnt dan disiplin. :)
 

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
nak trade forex. mula2 sekali kena la ada sistem trading boleh profit. lepas tu baru fokus dengan money managemnt dan disiplin. :)

Betul tu bro. Aku tgh belajar MM dan displin :)paid Thanks for advice :D
 

grahagold

Fun Poster
Joined
Feb 4, 2007
Messages
999
Reaction score
30
Points
25
aku dah 2 tahun ngan forex.. tak pandai2 lagi..:(:)((
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register