Forex Money Management : www.forex-money-management.com

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21883
USD / JPY
106.121
GBP / USD
1.40360
USD / CHF
0.90477
USD / CAD
1.25595
EUR / JPY
129.343
AUD / USD
0.79047

CG Sponsors




tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Assalamualaikum & salam hari Ahad & salam malam Isnin.....

Buat pertama kalinya dalam section ini, sia buka thread untuk sama-sama kita ketahui banyak perkara bab "Forex Money Management"...

Tapi bukan sia yang nak cerita benda ni semua..... :">:">:">
Sia ingin kongsikan laman web yang mana mungkin dapat membantu rakan-rakan semua.... paling penting untuk diri sia sendiri.... :D:D

Sia terjumpa laman web ini & cuba juga mencari-cari di CG, tapi tak ketemu pula.....

Tak tahulah jika dah ada tetapi terlepas pandang....
Sekirang thread bab lamn web ini dah ada, sia minta maaf & bolahlah thread ini di merge atau dihapuskan sahaja.... :)

Baiklah... laman web tersebut adalah : Forex Money Management

Apakah yang ada di laman sesawang ini....?

1. Cerita bab STOP LOSS : LINK
2. Cerita bab FOREX LEVERAGE : LINK
3. Cerita bab FOREX MARGIN : LINK
4. Cerita bab FOREX RISK CALCULATOR : LINK
5. Cerita bab FOREX PROFIT CALCULATOR : LINK


Semoga apa yang ada di laman tersebut bermanfaat untuk kita semua....

Selamat melayari.... :)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

TErima Kasih TOK Mat...

info Yg berguna...

terbaek...
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

TErima Kasih TOK Mat...

info Yg berguna...

terbaek...
kembali masta..... :)
tapi org macam masta ni, perlu juga ke info untuk newbies macam sia ni...? :">
 

suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
kembali masta..... :)
tapi org macam masta ni, perlu juga ke info untuk newbies macam sia ni...? :">
:)cgrock:)cgrock
KENA TAMBAH ILMU TUAN....

mana yg kurang ilmu boleh tambah ilmu lagi dgn adanya thread tuan ni....:D

teruskan thread ni tuan....sy menyokong :)

jgn lupe update lagi banyak2....:)paid:)paid
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
:)cgrock:)cgrock
KENA TAMBAH ILMU TUAN....

mana yg kurang ilmu boleh tambah ilmu lagi dgn adanya thread tuan ni....:D

teruskan thread ni tuan....sy menyokong :)

jgn lupe update lagi banyak2....:)paid:)paid
tuan pun kongsi sama bah..... :)
barulah bertambah mantap kepada semua trader di Malaysia... :)cgrock
 

kir

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2009
Messages
102
Reaction score
1
Points
15
Terima kasih Tok Mat...very useful...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register