BTC USD 39,966.9 Gold USD 1,828.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Forex Brotherhood Siapa Berminat Sila Sedut

medklinn

Fun Poster
Joined
Aug 31, 2008
Messages
698
Reaction score
224
Points
23
ForexBrotherhood.jpg



http://rapidshare.com/files/171797357/fbhmodule1.ex4
http://rapidshare.com/files/1717973...dvisor_Signalling_Software___MT4_Install_.pdf
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

Forex888

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
5,256
Reaction score
68
Points
80
Forward test result plz/...
 

MALAIKATMAUT

Freshie
Joined
Oct 17, 2008
Messages
46
Reaction score
14
Points
11
Forward test result plz/...



Cuba anda test sendiri..... pass tu forwardkan kat cnie... Ea dah diberi Pdf dah dikasi... masing2 test sendiri pass tu kita bincang kat dalam ini. Rasa2 nya OK! tak. :-?:-?:-?
 

Forex888

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
5,256
Reaction score
68
Points
80
ok... testing skrg... tapi dah 10min, masih belum buka apa2 trade..
 

MALAIKATMAUT

Freshie
Joined
Oct 17, 2008
Messages
46
Reaction score
14
Points
11
ok... testing skrg... tapi dah 10min, masih belum buka apa2 trade..


Cuba baca Pdf file dulu.... Ea ini bukannya Open Trade serta merta. dia mungkin tengah Trace Market... dimana market tu nak pergi... kalau dia rasa market nie X selamat untuk dia open Trade... so.. dia relax lah dulu.... ini X kau ingat semua Ea ini pass kau attach kat chart terus dia nak trade... kang kalau dia watt camtu... Cepatlah MC kau.... :D:D Harap bersabar.

P/S: aku pun sama.... dah lebih kurang 15 minit dia X bukak Oder.. so.... Bersabar yer Cayang... :):)
 

medklinn

Fun Poster
Joined
Aug 31, 2008
Messages
698
Reaction score
224
Points
23
ok... testing skrg... tapi dah 10min, masih belum buka apa2 trade..


Ini adalah potongan ayat dari pada PDF yg saya kasi

" USING YOUR SYSTEM
******************
Ok, so hopefully now you have managed to set up your system and have it sitting on
the Eur/Usd 30 minute chart with a smiling face in the top right corner? If you have
then that’s great, you have successfully set up your system and now just need to wait
for it to enter a trade, this can sometimes take a day or two but is usually sooner.Make sure you leave your computer on 24/5 and are logged into your metatrader
account or the system will not be able to enter and exit trades.

Harap Bersabar . :)
 

aurorau

Freshie
Joined
Nov 1, 2008
Messages
28
Reaction score
5
Points
8
This is forwardtest result of this EA. :D
br1_s.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18795
USD / JPY
109.516
GBP / USD
1.39461
USD / CHF
0.90678
USD / CAD
1.24679
EUR / JPY
130.100
AUD / USD
0.73825

CG Sponsors




Top
Log in Register