Forex Auto-Scalper

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21089
USD / JPY
104.1
GBP / USD
1.37048
USD / CHF
0.88862
USD / CAD
1.27741
EUR / JPY
126.054
AUD / USD
0.76885

CG Sponsors




CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Tuan EA ni bagi free tapi limited to EU jerr...

Code:
http://www.forex-auto-scalper.com/details.html?page=0
Tu direct link utk download. Kalau tak leh bagi tau nanti aku uploadkan yg ada pada aku ni...

Based on reviews.. EA ni macam ok gak... korang try test la ye..

Nak mintak tolong otai2 kat CG ni.... tolong crack kan supaya boleh guna kat semua pair :)cgrock
 
Sponsored Post

kancil_5433

Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
1,392
Reaction score
13
Points
30
Thank.........sejauh mana kebersenannya ea niii
mari kita cuba......
 

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Tghari tadi dapat satu popit...

Skang ada satu masih open... tapi line 3G aku asyik disconn jer ni... arrghhh ... kacau betul lahhh :mad::mad:~X(
 

fxgator

Active Member
Joined
Nov 2, 2008
Messages
1,026
Reaction score
15
Points
25
Cam best je.. camane performance dia skang? Bole pakai kat broker mane?












 

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Cam best je.. camane performance dia skang? Bole pakai kat broker mane?
Aku pakai live kat insta... so far 3 trade 2 popit 1 lost.
Yg lost tu tadi sebab 3G aku dok disconn je... abis melepas TP end-up dapat SL :mad:
 

Storyday

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
2,409
Reaction score
13
Points
25
oh ni..ada ak dapat dlm email,
btw, sesape penah dpt email ttg trader, Kishore.
byk testimonial yg baik ttg dier. Kebanyakannya mampu jana usd1000 per day
after gi course dier.
 

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Aku terpaksa stop dulu guna EA ni sebab line internet dgn Celcom 3G ni macam hampehhh
Nak tunggu streamyx...telekom asyik bagi alasan port penuh... lagi hampehhh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register